براساس گزارش مراکز رسمی؛

شمار مبتلایان جهانی کرونا به بیش از ۱۶۶ میلیون نفر رسید

گزارش‌ مراکز رسمی نشان می‌دهد، شمار مبتلایان جهانی ویروس کرونا تا عصر روز جمعه به ۱۶۶ میلیون و ۶۴ هزار نفر رسیده است.
کد خبر: ۱۳۱۶۶۶۶

به گزارش جام جم آنلاین، مرکز وب سایت آماری ورلد میتِرز (worldometers) که آخرین آمار مبتلایان به همه‌گیری کرونا را به صورت لحظه‌ای گزارش می‌دهد، اعلام کرد؛ شمار مرگ و میر جهانی کرونا به ۳ میلیون و ۴۴۸ هزار و ۳۷۰ نفر رسیده است.

براساس این گزارش در ۲۴ ساعت گذشته در هند که در چند روز گذشته شاهد بیشترین تلفات جهانی بوده است، ۲۵۹ هزار و ۲۶۹ نفر به کووید ۱۹مبتلا شده و چهار هزار و ۲۰۹ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.

آخرین آمار نشان می‌هد، شمار مبتلایان به این بیماری در هند به ۲۶ میلیون و ۳۰ هزار و ۶۷۴ نفر و مرگ و میر ناشی از آن نیز به ۲۹۱ هزار و ۳۶۵ نفر رسیده است.

همچنین شمار بهبود یافتگان کووید ۱۹ در هند ۲۲ میلیون و ۷۰۵ هزار نفر گزارش شده است.

براساس آمارهای ارائه شده توسط وب سایت ورد متر، پس از آمریکا، هند، برزیل، فرانسه، ترکیه و روسیه به ترتیب دارای بیشترین مورد ابتلا به بیماری کرونا در جهان هستند.

بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، نوع هندی ویروس کرونا به دلیل «جهش مضاعف» قدرت سرایت بیشتری نسبت به دیگر گونه‌ها دارد.

در ویروس جهش یافته هندی برای نخستین بار، دو موتاسیون (تغییرات ژنتیکی) همزمان شناسایی شده‌اند، پیش از این هم سابقه ترکیب متاسیون ها وجود داشته، ولی هیچ وقت به طور همزمان یک ویروس در یک ویروس ادغام نشده بود.

ویروس کرونا موسوم به «کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ میلادی (۲۴ آذر ۱۳۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد.

ابتدا از این بیماری به عنوان ذات‌ الریه نام برده شد؛ اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ میلادی (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

تدروس آدهانوم مدیرکل سازمان جهانی بهداشت ۲۱ اسفندماه ۹۸ در کنفرانسی تاکید کرد که اگرچه واژه همه‌گیر (pandemic) به دلیل حساسیتی که دارد نباید بدون دقت مورد استفاده قرار گیرد؛ اما ارزیابی‌های این سازمان ویروس کرونا را «همه‌گیر جهانی» شناسایی و اعلام می‌کند. این ویروس در حال حاضر در بسیاری از کشورها شیوع دارد.

منبع: ایرنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
مراقب دروغِ راست باشیم

دکتر اکبر نصرالهی، استاد ارتباطات و رسانه با اشاره به پدیده تازه این روزها، از وارونگی افکار عمومی می‌گوید

مراقب دروغِ راست باشیم

نیازمندی ها