کرونای هندی واکسن را بی اثر می کند؟

کرونای جهش یافته ای که برای نخستین بار در هند ثبت شد هم اکنون از سوی دانشمندان زیادی در سطح جهان مورد مطالعه قرار دارد.
کد خبر: ۱۳۱۵۸۲۰

به گزارش جام جم آنلاین ، ویروس ها در تمام اوقات جهش پیدا می کند و ورژن های مختلفی از خودشان می سازند.

بیشتر این جهش ها بی اهمیت هستند و حتی برخی از آنها منجر به این می شوند که ویروس خطر کمتری داشته باشد اما برخی از آنها مسری تر می شوند و در برابر واکسن های ساخته شده مقاومت بیشتری از خود نشان می دهند.

حالا نوع جهش یافته هندی که B.1.617 نام دارد یکی از همین ویروس هایی به

نمونه ها به اندازه کافی در سرتاسر هند گسترده نیست تا مشخص شود که این نوع تا چه اندازه یا با چه سرعتی در حال گسترش است. به هر حال تا امروز آزمایشات متعددی بر روی این موضوع انجام شده است.

بر اساس آخرین اخبار، کرونای هندی تا این لحظه به 21 کشور نفوذ کرده است.

کارشناسان نیز می گویند ویروس جهش یافته هندی بزرگ ترین نگرانی کنونی بشر در سراسر جهان به شمار می رود.

دانشمندان هنوز نمی دانند که این نوع ویروس مسری تر است یا در برابر واکسن ها مقاومت از خود نشان می دهد یا خیر. دکتر جرمی کمیل ، ویروس شناس از دانشگاه ایالتی لوئیزیانا می گوید یکی از جهش های هندی مشابه جهش هایی است که در جهش های آفریقای جنوبی و برزیل نیز شناسایی شده است.

و این جهش ممکن است به ویروس کمک کند تا از پادتن های موجود در سیستم ایمنی بدن که می توانند با ویروس کرونا مبارزه کنند جلوگیری کند.

دانشمندان می گویند  بسیاری از داده های مربوط به نوع هندی ناقص است.

یکی از عوامل به وجود آمدن این جهش کرونایی به جمعیت بالای هند برمی گردد. در واقع ویروس آنچنان بستر بزرگی دارد که می تواند مدام جهش پیدا کند و بدن به بدن منتقل شود.

دانشمندان بر این باورند که واکسن های موجود در هنگام جلوگیری از بیماری شدید به کنترل نوع جهش یافته نیز کمک می کنند.

بر اساس مقاله منتشر شده توسط پروفسور گوپتا و محققان همکارش ، برخی از انواع جهش یافته به هر حال از واکسن های فعلی فرار خواهند کرد. در نتیجه ، برای تأثیرگذاری بیشتر این واکسن ها ، به تغییراتی در طراحی واکسن نیاز خواهد بود.

دکتر کمیل می گوید: لطفا اولین واکسنی را که به شما پیشنهاد شده استفاده کنید. درنگ کردن برای دریافت یک واکسن ایده آل بسیار اشتباه است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها