به گزارش جام آنلاین از سمنان؛ سیدمحمد موسوی زاده عصر سهشنبه به رسانه ها اظهار داشت: در راستای طرح مورد اشاره، بهسازی و تقویت شبکه توزیع برق ۱۰۰ روستا در استان سمنان برای سال ۱۴۰۰ برنامه ریزی شد که طبق پیشبینی به مرور انجام خواهد شد.
وی تصریح کرد: در گام نخست این طرح که همزمان با هفته ششم پویش #هرهفته_الف_ب_ایران انجام شد، شبکه و تاسیسات توزیع برق ۱۵ روستای استان سمنان در قالب طرح بهارستان در استان سمنان به اجرا درآمد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان بیان کرد: طرح بهارستان به صورت جامع از سوی شرکت توانیر طراحی و توسط شرکت های توزیع برق استانی به انجام خواهد رسید و اجرای طرح، طی فرایندی پنج ساله برای بهسازی شبکه برق تمامی روستاهای کشور و با هدف گذاری ۱۰ هزار روستا برای سال جاری جهت بهبود شاخص های کیفی خدمات برق و افزایش رضایت مندی مردم ساکن در روستاها طرح ریزی شده است.
موسوی زاده یادآور شد: روستاهای محمودآباد و علاء در شهرستان سمنان، چاشم و فینسک مربوط به شهرستان مهدیشهر، قلعه نوخالصه و قاسم آباد در شهرستان شاهرود، افتر و بیابانک از توابع شهرستان سرخه، کرند و سه برار در شهرستان گرمسار، امامزاده عبدالله و حسین آباد در شهرستان آرادان، ری آباد در شهرستان میامی و خورزان و آهوانو از توابع شهرستان دامغان، به عنوان ۱۵ روستایی هستند که شبکه توزیع برق آنها در گام اول طرح بهارستان بهینه سازی شد.
وی خاطرنشان کرد: جابه جایی و مقاوم سازی پایه های برق معابر، اصلاح و احداث روشنایی معابر، تقویت شبکه و تامین ولتاژ مطمئن مشترکان، بهینه سازی فرسودگی شبکه از جمله پایه، سیم و یراق آلات منصوبه و همچنین بازآرایی و تعدیل بار فیدرهای فشارضعیف، به عنوان اهم اقداماتی است که در این طرح اجرا شده است.
۷۶.۵ درصد مشترکان استان سمنان در تعرفه خانگی، ۵.۹ درصد عمومی، ۱.۷ درصد کشاورزی ، ۱.۳ درصد صنعتی ، ۱۴ درصد تجاری و بقیه هم مربوط به بخش روشنایی معابر است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد