رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی

تخصیص از محل تتمه بودجه آخرین امکان رفع تنش آبی تبریز است

 رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی گفت: آخرین گزینه برای تحقق اعتبار ۴۵میلیارد تومانی برای رفع تنش آبی تبریز تخصیص آن از محل تتمه اعتبارات سال قبل است.
کد خبر: ۱۳۱۳۵۹۹
به گزارش جام جم آنلاین آذربایجان شرقی ،داود بهبودی اظهار کرد: البته ممکن است به علت محدودیت منابع این تخصیص انجام نشود چون منابع مربوط به سال ۱۳۹۹ است بر این اساس به طور اتوماتیک منتقل نمی شود از این رو دوباره باید در هیات دولت تنفیذ شود.

وی با بیان اینکه احتمال تنفیذ اعتبار رفع تنش آبی تبریز به علت محدودیت منابع مالی در هیات دولت و تصویب مجدد آن وجود دارد، گفت: اعتبار ۴۵ میلیارد تومانی رفع تنش آبی تبریز اسفند ماه سال گذشته با پی گیری ها و مکاتبات فراوان و نامه استاندار آذربایجان شرقی در هیات دولت تصویب شد و قبل از عید نیز از سوی رییس سازمان برنامه و بودجه کشور ابلاغ شد اما مراحل بودجه ریزی گام به گام است و در واقع پس از تصویب و ابلاغ باید مراحل تخصیص و سپس هزینه را طی کند اما به علت موقعیت زمانی پایان سال، تعطیلات و پایان سال مالی، اکنون با وجود پی گیری های انجام شده به مانع برخورد کردیم.  

بهبودی خاطر نشان کرد: اگر تخصیص فراهم شد مراحل کار توسط دستگاه مربوطه آغاز می شود اما اگر احیانا تخصیص مقدور نشد باید به طور مجدد مراحل طی شود و بر اساس مصوبه سال قبل اعتبار طرح در هیات دولت تنفیذ شود.  

وی افزود: در خصوص مسیر اداری تامین اعتبار به علت موقعیت زمانی با ناهمواری برخورد کردیم اما پی گیر هستیم انشالله قبل از پیک مصرف آب در سال جاری اعتبار طرح یاد شده به سرانجام برسد.  

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی همچنین یادآور شد: در سال گذشته اعتباری از محل اعتبارات متمرکز شهرهای دارای تنش آبی به استان ابلاغ نشده است ولی به دلیل ضرورت موضوع از محل اعتبارات استانی مبلغ ۱۰ میلیارد ریال جهت حفر ۲ حلقه چاه به شرکت آب و فاضلاب استان ابلاغ شده است که تجهیز این چاه ها از محل اعتبارات داخلی شرکت آب و فاضلاب استان انجام می شود.

بهبودی افزود: همچنین از محل اعتبارات پیوست شماره یک قانون بودجه سال ۱۳۹۹ مبلغ ۲۵۵ میلیارد ریال برای افزایش ظرفیت خط انتقال سد نهند به شرکت آب منطقه ای استان ابلاغ شد که ۱۲۰ میلیارد ریال تخصیص داشته است.

وی ادامه داد: از اعتبار ۴۵۰ میلیارد ریالی که در سال ۱۳۹۹ از محل اعتبارات مدیریت بحران به استان ابلاغ شد موافقت نامه هایی در قالب سه پروژه «افزایش ظرفیت خط انتقال آب سد نهند به تبریز»، «تقویت ایستگاه پمپاژ شماره ۵ زرینه رود» و «حفر و تجهیز ۳۰ حلقه چاه» با دستگاه های اجرایی در پایان سال مبادله شد.

به گزارش ایرنا،  تعداد جمعیت تحت پوشش آب شهری در تبریز یک میلیون و ۶۰۸ هزار و ۵۱۸ نفر و تعداد انشعابات آب شهری ۷۲۲ هزار و ۵۱۴ فقره و تعداد چاه‌های آب ۹۲ فقره است.

نیاز آبی این شهر حدود ۲۰۰ میلیون متر مکعب و ظرفیت تولید ۱۵۲ میلیون متر مکعب است که ۵۵ درصد آن از طریق خط زرینه‌رود، ۱۳ درصد از سد نهند، ۳۱ درصد از چاه‌ها و مابقی نیز از قنوات تامین می‌شود.

در بهمن ماه سال گذشته روزانه ۸۵۰ هزار مترمکعب آب شرب در استان مصرف شد که این میزان در اسفند همان سال به روزانه یک میلیون و ۱۰۰ هزار مترمکعب رسید.

میزان تولید سالانه آب شرب شهری و روستایی در استان حدود ۳۳۰ میلیون مترمکعب است که ۷۵ درصد تامین آب شرب استان از طریق آب منطقه ای و ۲۵ درصد نیز از طریق چاه های شرکت آب و فاضلاب تامین می شود.


newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها