به گزارش جام آنلاین از سمنان؛ مدیر عامل شرکت توزیع برق استان با اعلام این خبر گفت: این رزمایش به صورت هماهنگ و از سوی شرکت توانیر برنامهریزی شده و در روز دوم اردیبهشت ماه در کلیه شرکتهای توزیع برق کشور و این استان به اجرا درآمده است.
سید محمد موسوی زاده بیان داشت: ایـمنسازی شبکه برای رفع کانونهای خـطر، بهبود پروفیل ولتاژ، افزایش قابلیت اطمینان و پـایداری شبکه، کاهش خاموشی های ناخواسته، بهبود کیفیت ولتاژ شبکه، کاهش تلفات انرژی الکتریکی، تمرین آمادگی برای مواجهه با بحران های مختلف، مقابله به دستگاه های رمز ارز غیرمجاز و افزایش رضایتمندی مشترکان، از جمله اهداف و نتایج اجرای این اقدام فراگیر به شمار می رود.
وی افزود: این طرح جهادی- ضربتی با مشارکت ۶۲ اکیپ عملیاتی در بخشهای روشنایی معابر، تست لوازم اندازه گیری، بالانس شبکه، خط گرم و شبکه هوایی و حضور ۲۰۲ نفر نیرو های اجرایی و تخصصی و ناظران فنی و ایمنی شرکت توزیع برق استان و بهرهگیری از ۵۹ دستگاه خودروهای سبک و سنگین عملیاتی، با رعایت کلیه موارد بهداشتی و ایمنی به انجام رسیده است.
وی با اشاره به این که عملیات اصلاح و بهینه سازی ۳۱ کیلومتر شبکه فشار متوسط و ۲۵ ایستگاه هوایی توزیع برق در این اقدام فراگیر به انجام رسیده یادآور شد: به منظور رینگ شبکه و متعادل سازی خطوط مجاور، یکهزار متر شبکه فشار متوسط و یک کیلومتر شبکه فشار ضعیف نیز احداث شده است.
موسوی زاده با عنوان این که ۲۸ دستگاه ماینر غیرمجاز در سه نقطه کشف و جمع آوری و دومورد برق غیرمجاز نیز تعیین تکلیف شده خاطرنشان ساخت: یک در میان کردن دو هزار و ۱۳ چراغ روشنایی، تنظیم ساعت های نجومی مدارات روشنایی به تعداد ۲۵۹ مورد، رفع ۱۹۹ مورد اتصالات سُست، بازآرایی و تعدیل بار ۲۱ فیدر و همچنین بهسازی ۱۵ فیدر پرعارضه، از دیگر اقداماتی است که توسط گروههای حاضر در این رزمایش عملیاتی شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد