به گزارش جام جم زنجان، محمد محمدی اظهار کرد : موسسات خیریه مکلفند هرگونه دریافت مشارکت های مردمی را صرفا جهت پیشبرد اهداف موسسه و افزایش کیفیت خدمات رسانی به گروه هدف ، هزینه نمایند .
این مسوول با تاکید بر اینکه در هر شهرستان یک شورا تشکیل شده و شورای استان نیز به صورت مجزا ومستقل از شوراهای شهرستانی به ریاست استاندارتشکیل می گردد، افزود: پتانسیلها و ظرفیتهای هر شهرستان با اهتمام معتمدان محلی شناسایی شده و موجب بومیسازی هزینهکرد مشارکتها میشود. البته این به معنای برونسپاری کامل وظایف بهزیستی نیست، بلکه به معنای گسترش همکاری و بهبود وضعیت است.
وی با بیان اینکه مشارکتهای جمعآوری شده با دو نیت خاص و عام هزینه میشوند و در راستای نیت عام نظر اعضای شورای مشارکت نقش اول را ایفا میکند ، اظهار کرد : همدلی برای رسیدگی به امور محرومان و برنامهریزی برای نیل به خیر جمعی و در نهایت فرهنگسازی از اهم اهداف تشکیل شورا به شمار میرود.
محمدی ادامه داد: شورای مشارکت مردمی با اهداف و برنامههای کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت در سطح شهرستانها نقش اتاق فکر را ایفا کرده تا با نیازسنجی، برنامهریزی و عملیاتی کردن برنامههای تحت نظارت و ارزیابی بهزیستی، جهت بهبود وضعیت جامعه هدف گامهای اساسی بردارد.
وی با اشاره به اینکه جلب مشارکت مالی وخدماتی مردم به منظوررفع نیازهای جامعه هدف از اهمیت ویژه ای برخوردار است ، خاطر نشان کرد در حال حاضر 86 موسسه خیریه تحت نظارت بهزیستی فعالیت میکنند و از ابتدای سال جاری تا کنون نزدیک به 4 میلیارد تومان کمکهای مردمی در قالب پویشهای مربوط به بهزیستی در استان زنجان جمعآوری شده است.