به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، حسین ذوالفقاری، معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور و رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا در پنجاه و نهمین نشست کمیته که با حضور دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور و سایر اعضای کمیته برگزار شد؛ دستورالعمل های سفرهای نوروزی و همچنین انتخابات در شرایط کرونا را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
وی با اشاره به کاهش رعایت پروتکل ها از سوی مردم، گفت: پروتکل ها تا جایی موثر هستند که رعایت شوند و قدرت اعمال قانون را داشته باشیم.
در این نشست پیشنهاد شد که اگر با رشد بیماری مواجه نشویم محدودیت ها کم شود که مردم بتوانند سفر نوروزی داشته باشند، از دیگر مواردی که به آن اشاره شد کنترل افراد دارای تست مثبت در ایام نوروز بود. و درصورت جابجایی ضمن جلوگیری از تردد به جهت اینکه برای آحاد جامعه خطر دارند مشمول جریمه خواهند شد.
همچنین ذوالفقاری با اشاره به این نکته که در شرایط عادی تصمیم گیری انجام نمی شود و طوری باید پیش برویم که بیماری پیشرفت نکند و جامعه دچار تنش نشود، تاکید کرد: موارد و پروتکل هایی که باید رعایت شود در ایام نوروز مشخص تر باشد؛ وضعیت شهرها معلوم شود تا محدودیت ها برای سفرهای نوروزی اعمال شود.
وی ادامه داد: به امید خدا قبل از نوروز با تعیین یک بازه زمانی ۲۰ روزه، یک بسته ای که شامل رعایت پروتکل ها و محدودیت ها خواهد بود، برای اینکه مردم بتوانند برای نوروز برنامه ریزی کنند، اعلام خواهد شد و بر اساس شرایط بیماری در شهرهای مختلف تکلیف سفرها تعیین خواهد شد.
در این نشست همچنین سید اسماعیل موسوی دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور به برگزاری انتخابات سال گذشته اشاره کرد و افزود: در ۲۸ خرداد ماه سال ۱۴۰۰ ، چهار انتخابات، ریاست جمهوری، خبرگان رهبری، مجلس شورای اسلامی و شوراهای شهر و روستا را خواهیم داشت.
موسوی به آسیب شناسی تاثیر کرونا بر انتخابات و تاثیر انتخابات بر کرونا اشاره کرد و افزود: این آسیب شناسی سه بازه زمانی قبل، بعد و روز رای گیری را شامل می شود.
وی ادامه داد: قبل از رای گیری که مرحله ثبت نام است و اپلیکیشنی طراحی شده است که هم از طریق موبایل، هم کامپیوتر و هم دفاتر پیشخوان قابل استفاده و ثبت نام است. با این حال اگر کسی نتوانست ثبت نام انجام دهد می تواند به فرمانداری و بخشداری و برای نامزدهای ریاست جمهوری به وزارت کشور مراجعه کند.
موسوی گفت: نکته دوم مکان شعبه است که این تعداد را از ۶۲ هزار به ۷۰ هزار افزایش دادیم یعنی ۸ هزار شعبه اضافه کردیم که فضای باز و تهویه داشته باشند.
وی به تعداد افراد عوامل شعبه اشاره کرد و افزود: بیش از ۲ میلیون نفر در ایام انتخابات به کار گرفته می شوند که برای این تعداد، ماسک، دستکش و رعایت فاصله پیش بینی شده است.
دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور بحث تبلیغات انتخابات را فصل شور و نشاط انتخابات دانست و افزود: به دلیل اهمیت سلامت مردم هرگونه تجمع تبلیغاتی ممنوع است اما نامزدها می توانند از پتانسیل رسانه ملی و فضاهای مجازی استفاده کنند.
وی در ادامه آسیب شناسی به روز رای گیری اشاره کرد و گفت: به دلیل اینکه ممکن است عوامل تا ۷۲ ساعت بعد در مکان رای گیری باشند، آموزش داده شده تا با رعایت موارد بهداشتی نظیر اینکه از خودکار شخصی استفاده کنند، فاصله ۲ متر رعایت شود، و اینکه استامپ حذف شده و دستگاه احراز هویت ساخته شد، کمترین آسیب را داشته باشیم.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه