به گزارش گروه
حوادث جام جم آنلاین از شهروند، چندی پیش شکایتی از سوی خانواده پسر ۲۳ سالهای در پلیس آگاهی بندرلنگه مطرح شد. بررسیها نشان میداد یک پرونده آدمربایی پیشروی کارآگاهان قرار دارد. ۴۸ ساعت از مفقودشدن پسر جوان گذشته بود.
مردان ناشناسی با ارسال پیامک از طریق گوشی گروگان ۸۰ هزار درهم میخواستند. «پسر شما در اختیار ما است، برای آزادی او مبلغ۸۰هزار درهم باید پرداخت کنید.» این پیامکی بود که از شماره همراه پسر جوان برای خانواده گروگان ارسال شده بود.
ورود تیم ویژه پلیسیهمین شکایت کافی بود تا پیگیری موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس آگاهی شهرستان قرار گرفت.
آدمربایان همچنین خواسته بودند تا پول از طریق خودروی شخصی به شهرستان بندرعباس منتقل شود. ضمن آموزش کامل پلیس به خانواده ربودهشده و هماهنگی با مرجع قضائی و اخذ دستورات ویژه، اکیپ ویژهای از مأموران نیز به صورت پوششی و نامحسوس در محل قرار حاضر شدند.
مأموران شهرستان با همکاری پلیس آگاهی و یگان ویژه استان پس از شناسایی دریافتکننده پول، در یک عملیات ضربتی و غافلگیرانه راننده خودرو را دستگیر کردند. در بررسیهای اولیه محرز شد او راننده آژانس است و توسط شخصی در یکی از هتلهای بندرعباس که تقاضای خودرو کرده جهت دریافت پول مراجعه کرده است.
آدم ربایی ساختگی
بلافاصله مأموران جهت جلوگیری از فرار و انجام هرگونه عکسالعمل از سوی آدمربایان، به محل هتل اعزام شدند. با حضور مأموران مشخص شد متهم آدمربا که قصد اخاذی ۸۰هزار درهمی را داشته، همان پسر خانواده است. متهم در محل هتل دستگیر و با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.
متهم در بازجوییها گفت: «در سایتهای شرطبندی عضو شده بودم، اما در مدت کوتاهی تمام سرمایهام را از دست دادم. هیچ پولی نداشتم، با کلی بدهکاری و طلبکارهایی که هر روز سراغم میآمدند. به همین خاطر این نقشه آدمربایی را کشیدم. میدانستم خانوادهام توان مالی دارند و میتوانند این مبلغ را جور کنند. هرگز تصور نمیکردم پای پلیس باز شود و دستگیر شوم.»
فرمانده انتظامی استان هرمزگان با اعلام این خبر گفت: «الگوریتم سایتهای شرطبندی نتیجهای جز باخت به همراه ندارد. یکی از معضلات اجتماعی و اقتصادی در کشور، استقبال برخی کاربران به خصوص جوانان و نوجوانان از وبسایتهای شرطبندی با وسوسه کسب ثروت فوری و آسان است. ادمین وبسایتهای شرطبندی از طریق حربههای مختلفی مانند استفاده از کارتهای بانکی اجارهای، درگاههای واسط فروشگاههای اینترنتی، ارزهای دیجیتال و فیشینگ اقدام به فعالیتهای متقلبانه، پولشویی و کلاهبرداری میکنند که لازم است شهروندان با افزایش هوشیاری در دام چنین افرادی گرفتار نشوند.»