به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، محققان دانشگاه لستر و اداره آمار ملی انگلیس در تحقیقی دریافتند که از ۴۷۷۸۰ فرد مبتلا به کرونای مرخص شده در موج اول، ۲۹.۴ ٪ در طی ۱۴۰ روز به بیمارستان بازگشتند و ۱۲.۳ ٪ از آنها فوت کردند.
این اتفاق به دلیل اثرات ویرانگر و طولانی مدت ویروس کرونا رخ میدهد؛ به گونهای که عوارض کرونا میتواند در بسیاری از افراد بهبودیافته، مشکلات قلبی، دیابت و بیماریهای مزمن کبد و کلیه را ایجاد کند.
کاملش خانتی مسئول این تحقیق و استاد دیابت و بیماریهای عروقی در دانشگاه لستر، گفت: این تحقیق، بزرگترین مطالعهای بود است که در مورد افراد مرخص شده از بیمارستان پس از بهبودی از کرونا انجام شده است.
او توضیح داد: بهبودیافتگان از کرونا در حالی به خانه برمیگردند که از عوارض طولانی مدت آن رنج برده و دوباره مجبور به بازگشت به بیمارستان میشوند که تعدادی از آنها میمیرند.
کاملش خانتی افزود: نمیدانیم که آیا این بازگشت و فوت ناشی از آن، به دلیل تخریب سلولهای انسولین ساز است که منجر به دیابت نوع ۱ میشود یا اینکه باعث ایجاد مقاومت به انسولین شده و در نتیجه منجر به دیابت نوع ۲ میشود، اما در هر حال، بسیاری از بهبودیافتگان از کرونا دچار دیابت میشوند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد