یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین، محمود حبیبی در گفتگو با ایسنا در این باره اظهار کرد: قبلا هم در قالب اطلاعیه هایی در این باره هشدار داده بودیم. خانواده ها نباید به این پیام ها اعتنا کنند.
وی افزود: شاد یک بستر پیام رسان است و در بستر یک پیام رسان ممکن است از این سوء استفاده ها رخ دهد. ما نمی توانیم روند را متوقف کنیم؛ پیام می آید ولی مخاطب باید خودش هوشیار باشد و بداند که هر پیامی از سوی آموزش و پرورش نیست. استفاده از شبکه شاد برای دانش آموزان رایگان است و وجهی بابت تایید اکانت و یا دیگر موارد دریافت نمی شود.
مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه سعی کردیم تا حدی که می توانیم این افراد را شناسایی کرده و جلوی انتشار چنین پیام هایی را بگیریم، گفت: اما به هرحال تعداد پیام ها زیاد است و ممکن است از این دست پیام ها هم رد و بدل شود. مخاطب باید آگاه باشد؛ ما سعی می کنیم هشدار های لازم را بدهیم.
حبیبی درباره مشکلات اخیر شبکه شاد و کاهش سرعت آن در برخی ساعات نیز اظهار کرد: مقداری از مشکلات کاهش یافته ولی هنوز کامل حل نشده است. مشکل زیرساخت فنی شاد را داشتیم که باید ارتقاء یابد. تعداد سرورها افزایش یافته و مشغول کار هستیم؛ امید است تا پایان هفته به نتایج خوبی برسیم. ارتقای زیرساخت ها را در دست پیگیری داریم.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد