در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
تی نکست اولین و بزرگترین استارتاپ ارائه کننده سرویس تحویل در همان روز (Same-day delivery) از طریق پیک موتوری در قلب شهر تهران است.
در گذشته کسب و کارها برای ارسال بسته در همان روز با چالش هایی مواجه بودند که این روزها تینکست به خوبی آنها را شناسایی کرده و سرویس های با کیفیتی را به مشتریانش ارائه می کند.
زیر ساخت عملیاتی (هاب مرکزی) و ناوگان استخدامی تی نکست (نکست یاران) کسب و کارها را قادر می سازد تا فارغ ازتعداد مرسولات در پنجره های زمانی مختلف بسته های خود را به دست مشتریان خود برسانند.
بستر نرم افزاری تی نکست پذیرای روزانه چند هزار بسته بنگاه های تجاری بزرگ، کسب و کارهای آنلاین و خرده فروشان اعم از فروشگاه های اینترنتی و تلگرامی و اینستاگرامی و همچنین کسب و کارهای آفلاین است.
تحویل در همان روز، جذابترین سرویس ارسال بسته است که در حال حاضر به کسب و کارها ارائه می شود! این سرویس که مورد توجه کسب و کارها قرار گرفته، اجازه می دهد تا در یک یا چند نوبت روزانه ارسال داشته باشند، هرچه تعداد پنجره های زمانی بیشتر باشد به این معنی است که شما با هزینه معقول اما سرعت بیشتر بسته های مشتریان را به دستشان می رسانید. از جذابیت های این سرویس هزینه تمام شده ارسال آن برای ارسال کننده بسته است که در صورت ارسال انبوه در روز شرایط ویژه ای نیز فراهم شده است.
پلتفرم بومی قابل توسعه تی نکست براساس نیازهای کسب و کارها بنا نهاده شده تا بتواند به سرعت به نیازهای کسب و کارها و گیرندگان مرسولات پاسخ دهد. از طریق پنل تحت وب تی نکست، کسب و کارها می توانند به راحتی مشخصات بسته های خود را در این پنل وارد کنند تا نکست یاران تی نکست به محل اعزام شده و بسته ها را جمع آوری کنند.
همچنین برای فروشگاه های اینترنتی که نیاز به سرویس API دارند نیز این امکان وجود دارد تا از طریق واسط نرم افزاری این کار را انجام دهند. تی نکست مزایای زیر را برای کسب و کارها به همراه دارد:
اگر شما هم صاحب کسب و کار در شهر تهران هستید می توانید از راه حل های ارسال بسته تی نکست با مراجعه به وب سایت تی نکست و یا شماره تماس 66403369-021 بهره مند شوید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
علی میرزابیگی، در گفت و گو با «روزنامه جامجم»:
«جامجم» روشهای مواجهه با کودکان در فضای مجازی و ضرورت سواد رسانهای بزرگترها را بررسی کرده است
درگفتوگو با دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت کشور بررسی شد