در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، مهرماه سال گذشته جعفر ربیعی - مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس - اعلام کرد تا پایان سال دو شرکت جدید را در بورس عرضه اولیه میکنیم. آریاساسول، تند گویان و «بوعلی سینا» سه شرکتی هستند که حداقل دو تا از آنها بورسی می شوند. در این راستا شاهد عرضه سهام تندگویان در فرابورس در روزهای پایانی سال گذشته بودیم اما سهام آریاساسول عرضه نشد و شیوع کرونا به عنوان عدم عرضه این شرکت اعلام شد.
در اوایل فروردین ماه باز هم بر عرضه آریاساسول تاکید و اعلام شد که در هفته آخر فروردین ماه عرضه سهام این شرکت صورت خواهد گرفت. اما این اتفاق رخ نداد و اواخر اردیبهشت وعده جدیدی بود که برای عرضه سهام آریاساسول داده شد. البته این وعده هم تحقق نیافت و در نهایت به نظر می رسد این عرضه در هفتم خردادماه، یعنی چهارشنبه هفته جاری صورت بگیرد.
بر این اساس طبق اطلاعیهای که فرابورس منتشر کرده است به استناد پذریش سهام شرکت پلیمر آریاساسول (سهامی عام) در تاریخ ۲۸ آبان سال ۱۳۹۸، توسط هیات پذیرش اوراق بهادار در بازار دوم فرابورس، سهام شرکت مذکور توسط سهامداران عمده، در روز عرضه اولیه به روش ثبت سفارش به عموم و در روز بعد از عرضه اولیه به صندوقهای سرمایهگذاری عرضه میشود.
بر این اساس، تعداد کل سهام شرکت چهار میلیارد و ۵۸۳ میلیون و ۸۴۰ هزار و تعداد کل سهام قابل عرضه نیز ۲۲۹ میلیون و ۱۹۲ هزار سهم، معادل پنج درصد از کل سهام شرکت است.
تعداد سهام قابل عرضه به عموم در روز عرضه اولیه ۱۸ میلیون و ۳۵۳ هزار و ۶۰۰ سهم و حداکثر سهام قابل خریداری توسط هر شخص حقیقی و حقوقی ۱۰۰ سهم است. دامنه قیمت در ثبت سفارش نیز ۶۵۰۱۱ تا ۶۵۱۱۹ ریال است.
تعداد سهام قابل عرضه به صندوقها در روز پس از عرضه اولیه ۴۵ میلیون و ۸۳۸ هزار و ۴۰۰ سهم است. بر این اساس حداکثر ضریب تخصیص صندوق به ازای هر دارنده واحد صندوق در صندوقهای سرمایهگذاری در سهام ۴۶۰، در صندوقهای سرمایهگذاری مختلط ۲۵۰ و در صندوقهای سرمایه گذاری با درآمد ثابت پنج سهم است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
درگفتوگو با دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت کشور بررسی شد
نادر قدیانی معتقد است به جای حمایت مستقیم از ناشر مخاطب یا نویسنده، باید از ترویج کتابخوانی در مدارس حمایت کرد
فؤاد ایزدی، کارشناس حوزه روابط بینالملل در گفتوگو با «جامجم» تشریح کرد