در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، سرهنگ کاظمی رئیس پلیس فتا تهران بزرگ ضمن هشدار به شهروندان که فریب تبلیغات دروغین را نخورند و حتی المقدور سفارشات کالا و اقلام مورد نیاز خود را صرفاً از سایتهای فروشگاهی معتبر انجام دهند، در عین حال گفت: سایت ها و صفحات فاقد مجوز که اقدام به فروش محصولات مرتبط با این حوزه می کنند شناسایی و به مراجع قضایی معرفی می شوند.
وی با بیان اینکه فضای مجازی در کشور ما رها نیست گفت: ما نهایت تلاش مان را به کار گرفتیم و این فضا را کنترل و نظارت می کنیم اما از آنجایی که این فضا فرامرزی است قاعدتا کنترل و نظارت بر آن نیز بسیار دشوار است.
وی افزود: متاسفانه برخی کاربران در موقعیت های مختلف از این موضوع سوء استفاده می کنند و به دلیل گستردگی فضای مجازی نظرات غلط و غیرکارشناسانه خود را بیان می کنند و با انتشار اخبار ناصحیح باعث تشویش اذهان عمومی می شوند.
رئیس پلیس فتا تهران بزرگ اظهار کرد: همکاران ما شبانه روزی در تلاشند و اینگونه موارد را به ویژه در ایام اخیر رصد می کنند و به محض شناسایی موارد مجرمانه و مواردی که باعث تشویش اذهان عمومی می شوند به مراجع قضایی معرفی می کنند.
سرهنگ کاظمی یادآور شد: هفته گذشتنه فردی داروی بیماری کرونا را تهیه کرده و می فروخت، اما با توجه به اینکه هیچ مجوزی از سازمان های مرتبط مانند وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو نداشت به مرجع قضایی معرفی شد.
رئیس پلیس فتا تهران بزرگ خاطرنشان کرد: سایت ها و صفحاتی که اقدام به فروش محصولات مرتبط با این حوزه می کنند و فاقد مجوزند شناسایی و به مراجع قضایی معرفی می شوند و کسانی که اقدام به گرانفروشی و یا احتکار و فروش اجناس تقلبی و غیرمجاز کنند نیز مورد رصد ما قرار می گیرند البته ممکن است سایتها و صفحاتی هم از دید همکاران ما در پلیس فتا پنهان بماند لذا از هموطنان درخواست می کنیم درصورت رویت اینگونه موارد حتما از طریق تلفن 110 و یا سایت رسمی پلیس فتا گزارش کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد