
حالا همین قهرمانهای واقعی هم گاهی ناشناس میمانند، آرام و در حاشیه، بیآنکه کسی بشناسدشان زندگی میکنند، اما وقتی به وجودشان نیاز است پا به میدان میگذارند و باز هم دنبال دیده شدن نیستند.
ممکن است بروند و کسی هم یادش نماند آنها بودهاند. قهرمانهای معاصر ایران، آنها که در روزهای دشوار جنگ تحمیلی از هیچ چیز جز رفتن خاک وطن نترسیدند، طی یکی دو دهه گذشته و با تلاش نهادهای مختلف خاطرات خود را بیان کردهاند و شدهاند راوی بخشهایی از تاریخ. راویان قهرمانی که وقتی نیستند هم خاطراتشان هست و از آنها و روزگاری که پشت سر گذاشتهاند، حرف میزند.
این همه را گفتیم تا برسیم به اینجا که یک قهرمان دیگر درگذشته است. خبر تلخی که روز گذشته منتشر شد و اعلام کرد راوی یک کتاب دفاع مقدسی درگذشته است. آن هم در حالی که قرار است کتاب خاطراتش هفته آینده راهی بازار کتاب شود.
آنطور که خبرگزاری مهر نوشته است، روز گذشته آیین رونمایی از ۲۰ عنوان کتاب دفاع مقدس در باغ موزه دفاع مقدس برگزار میشده که خبر شهادت یکی از راویان این کتابها یعنی خسرو آدمنژاد اعلام شده است.
او صبح روز گذشته در بیمارستان چمران درگذشته است.
این جانباز شیمیایی که مدتها در اسارت رژیم بعث عراق بوده، حین انجام عمل آنژیوگرافی در بیمارستان چمران دار فانی را وداع گفته.
سرهنگ خسرو آدمنژاد فرمانده «گردان جنگاوران» و راوی کتاب «قهرمان ناشناس» بوده که در دوران جنگ تحمیلی سه مرتبه اسیر شده است و تا پایان اعدام پیش میرود. هم اکنون کتاب دیگری با عنوان «آدمنژاد» که سرگذشت پرمخاطره سرهنگ خسرو آدمنژاد را روایت کرده است از سوی انتشارات موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در حال چاپ است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با هوشنگ توکلی پیرامون تجربه بازی در «مرگ تدریجی یک رویا»
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد