به گزارش تسنیم، عبدالمهدی بخشنده معاون برنامهریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی اظهار کرد: براساس آمار رسمی مرکز آمار، سرانه مصرف برنج هر نفر، 35 کیلوگرم است و براساس نیاز جمعیت 83 میلیونی کشور، تولید دو میلیون و 900 هزار تن برنج، کافی است و نیازی به واردات برنج نخواهیم داشت.
وی گفت: با تلاش کشاورزان و منابع خوب آبی امسال، همچنین برنامهریزی و تدارکات خوب در زمینه نهادههای مورد نیاز تولیدکنندگان، وضع تولید برنج در سال زراعی جاری بسیار مناسب بوده که حدود یک میلیارد دلار صرفهجویی ارزی از این میزان تولید بههمراه داشته است.
معاون برنامهریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی افزود: هماکنون برداشت برنج در استانهای شمالی به پایان رسیده است و در سایر استانها نیز مثل خوزستان که امسال بارش مناسبی داشتیم سطح زیر کشت برنج گسترده و تولید نیز بسیار خوب است و برداشت برنج در این استان نیز از 15 آبان شروع میشود.
بخشنده گفت: در شش ماهه نخست امسال، حدود 960 هزار تن برنج وارد شده است که بخشی از آن، توزیع و بخش دیگر را میتوانیم بهعنوان ذخایر راهبردی ذخیره کنیم.
معاون برنامهریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: برنج شمال که برداشت آن به پایان رسیده از لحاظ کمیت و کیفیت بسیار مطلوب است و درصد برداشت برنج در شمال نیز در مقایسه با پارسال افزایش یافته است که امیدواریم با توجه به افزایش تولید تا حد برطرف کردن نیاز، مردم نیز از تولید داخلی استفاده کنند.
بخشنده افزود: متوسط سطح زیر کشت برنج در سه سال گذشته در کشور، حدود 600 هزار هکتار بوده که در سال جاری در برخی استانها سطح زیر کشت برنج افزایش یافته و به 830 هزار هکتار رسیده است که نشان میدهد 230 هکتار افزایش زیر کشت داشتیم و بر این اساس
یک میلیون تن بیشتر برنج تولید شده است و نیازی به واردات نداریم.
وی گفت: میزان تولید برنج در سال زراعی گذشته، دو میلیون و 100 هزار تن و میزان واردات برنج نیز پارسال، یک میلیون و 680 هزار تن بوده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب