در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان،گاهی برخی بیماریهای روانی بیش از آن که خود فرد را آزار دهند، دیگران یا به عبارتی دقیقتر اطرافیان بیمار را وحشت زده میکنند. بیماری خود مرده پنداری نیز یکی از همین مشکلات روانی است.
اطلاعات دقیقی در دست نیست که آیا خود مرده پنداری یا سندرم کوتارد تا پیش از دهه ۱۸۸۰ وجود داشته یا نه، اما این بیماری نخستین بار در سال ۱۸۸۲ توسط یک متخصص مغز و اعصاب فرانسوی به نام ژول کوتارد کشف شد و طبیعتا به نام وی نیز نامگذاری شد.
افرادی که به این بیماری مبتلا میشوند، دچار این توهم میشوند که مرده اند. آنها اغلب تصور میکنند در بدنشان خبری از اعضا و جوارح مهم مثل قلب، کبد، کلیه و ... نیست و آنان مرده متحرکند. در برخی منابع نیز سندرم کوتارد به نام سندرم جراحی شناخته میشود، چرا که تصوری که فرد از خود دارد بی شباهت به یک مرده تشریح شده نیست.
بیماران مبتلا به این توهم خود را فریب میدهند و تصور میکنند مغز، قلب، گوش و دیگر ارگانهای بدن خود را از دست داده اند. برخی بیماران تا جایی پیش میروند که تصور میکنند کاملا مرده اند و در نتیجه اصرار دارند اطرافیان برایشان مراسم درگذشت برگزار کنند. درواقع آنان خود را روح یا مرده متحرک تصور میکنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم