به گزارش جام جم آنلاین از فارس، بالاترین آمار در میان کشورهایی که در آنها کودکان در پی تیراندازی کشته میشوند، به آمریکا تعلق دارد.
تحقیقات نشریه پزشکی نیوانگلد نشان میدهد که در سال 2016، مرگ کودکان و نوجوانان به دنبال شلیک گلوله، دومین عامل مرگ رده سنی کودکان و نوجوانان یک تا 19 سال، در آمریکاست.
این تحقیقات بر طبق اطلاعاتی است که از 57 گواهی فوت به دست آمده است. محققان در مقایسه این اطلاعات با سالهای گذشته به این نکته رسیدند که آمارها از رشد 28 درصدی چنین مرگهایی از سال 2013 تاکنون حکایت دارند. شمار افرادی که کشته شده بودند، 32 درصد و افرادی که خودکشی کرده بودند 26 درصد رشد داشته است و قتلهای غیرعمد هم تغییری نداشتهاند.
همچنین با توجه به اطلاعات موجود در سال 2016 آمریکا، سردمدار نرخ مرگ و میر جوانان با اسلحه گرم در میان کشورهایی بود که اطلاعات آنان در دسترس قرار داشت.
این رقم در آمریکا 36.5 درصد بیشتر از تعدادی از کشورها بود که درآمد بالایی دارند و در مقایسه با کشورهای کم درآمد هم 5 برابر بیشتر بود.
اطلاعاتی که مرکز کنترل و پیشگیری بیماریهای آمریکا در ماه ژوئن به دست آورده است هم نشان می دهد که به طور کلی در مرگ کودکان ناشی از بیماری، کاهش دیده میشود اما کشته شدن کودکان و نوجوانان به دنبال قتل، خودکشی و تصادف روند رو به رشد داشته است.
دکتر «تیانا چنگ» از دانشگاه جان هاپکینز در این مورد میگوید: «این زنگ خطری است و ما باید به سلامت کودکان و شرایط خوب آنان اهمیت بدهیم.»
این در حالی است که بر طبق یک بررسی و تحلیل جدید توسط «مرکز کنترل و جلوگیری از مرگ و میر غیر عادی» موسوم به CDC، طی یک سال گذشته نزدیک به 40 هزار نفر در ایالات متحده بر اثر شلیک گلوله کشته شدهاند که بالاترین میزان طی چند دهه گذشته به شمار میرود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت