در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، اسماعیل نجار در بازدید از مناطق سیل زده شهرستان لردگان گفت: آسیب های سیل اخیر در شهرستان لردگان نیازمند مطالعه دقیق و کارشناسی است تا بتوان برای آن تصمیم گیری کرد.
وی توجه به ساخت و سازها و نظارت بر آن را مهم دانست و افزود: اگر در مساله ساخت و سازها کسانی کوتاهی کنند و اصول ایمنی را رعایت نکنند و باعث خطر آفرینی برای مردم شوند، باید در مسیر قانونی این مسأله پیگیری و به دادگاه معرفی شوند.
نماینده مردم شهرستان لردگان در مجلس شورای اسلامی هم گفت: سیلاب اخیر نشان داد که این شهرستان از امکانات اولیه محروم است و توان این گونه حوادث را ندارد و یک منطقه آسیب پذیر در این استان از نظر زیرساختی است.
محمد خالدی سردشتی افزود: در همه حوزه ها باید به لردگان نگاه ویژه ای شود چرا که این شهرستان از نظر امکانات یک فراموشی تاریخی در بین مسوولان در دوران مختلف داشته است.
وی گفت: آب آشامیدنی روستاها و بخش کشاورزی این شهرستان با مشکل جدی روبروست و بخشی از آب آشامیدنی روستاها با تانکر تأمین می شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری یکی از دلایل بروز حوادث طبیعی در شهرستان لردگان را گستردگی محدوده جغرافیایی این شهرستان دانست و گفت: خسارت وارد شده به بخش کشاورزی و حوزه راه ها در سیلاب اخیر در این شهرستان بالاست.
اقبال عباسی از رئیس سازمان مدیریت بحران خواست نگاه ویژه ای برای جبران خسارات زیربنایی و کشاورزی لردگان در سیلاب اخیر داشته باشد و تسهیلات بلاعوض یا کم بهره را برای آسیب دیدگان این سیلاب اختصاص دهد.
وی بروز خشکسالی را یکی دیگر از مشکلات این استان از جمله لردگان بیان و خاطرنشان کرد: خشکسالی های اخیر بخش عمده ای از آب آشامیدنی و کشاورزی شهرستان لردگان و استان را تحت تأثیر قرار داده است.
شهرستان لردگان در فاصله 190 کیلومتری شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاری قرار دارد و سیلاب هفته ابتدایی آذر امسال به 50 واحد مسکونی و بخش عمده ای از تأسیسات زیربنایی و زمین های کشاورزی این شهرستان خسارت وارد کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت