به گزارش جام جم آنلاین از فارس، شهریار اسلامی تبار در کارگاه آموزشی بررسی «آثار تحریم آمریکا بر دارو و تجهیزات پزشکی، فرصت ها و چالش ها»، گفت: موضوع تحریم دارو و تجهیزات پزشکی و هر تحریمی که بر تامین این اقلام موثر بیفتد، در سازمان غذا و دارو با همکاری معاونت حقوقی وزارت بهداشت و وزارت امور خارجه، برای احقاق حقوق حقه مردم ایران از مراجع بینالمللی پیگیری شد و همچنان ادامه خواهد داشت.
وی افزود: در اقدام آغازین مستندات لازم از سوی معاونت های غذا و داروی سراسر کشور توسط سازمان غذا و دارو جمعآوری و در اختیار وزارت خارجه قرار گرفته و به دادگاه لاهه ارائه شد.
مدیرکل دفتربازرسی و امور حقوقی سازمان غذا و دارو با اشاره به رای دادگاه لاهه، عنوان کرد: مستندات ایران مسموع واقع شد و پیگیری های صورت گرفته باعث صدور دستور موقت از سوی دادگاه لاهه علیه آمریکا گردید.
وی با بیان اینکه تحریم های ظالمانه آمریکا مستقیم و غیرمستقیم، تاثیراتی در حوزه سلامت داشته است، تصریح کرد: در این کارگاه چالش های ایجاد شده به دنبال این تحریمها و راههای برون رفت از آن و نیز فرصت های موجود با حضور مدیران و اساتید و حقوقدانان داخلی و بین المللی به بحث گذاشته شد.
اسلامیتبار اظهار کرد: این کارگاه بر سه حوزه آثار تحریم اقتصادی بر بخش بهداشت و درمان و وضعیت پیگیری حقوقی و آثار تحریم بر قراردادهای واردات دارو و تجهیزات و فرصت های موجود و فراهم آمده در این شرایط متمرکز شد و در هرکدام از آنها مباحثی چون آثار زیستمحیطی، شاخص های سلامت، اقتصاد دارو و تجهیزات و لوازم پزشکی و ... مطرح و ارزیابی شد.
به گفته مدیرکل دفتربازرسی و امور حقوقی سازمان غذا و دارو، در حوزه وضعیت پیگیری حقوقی و آثار تحریم بر قراردادهای واردات دارو و تجهیزات، محورهایی چون مدیریت بحران ناشی از تحریم، عهدنامه ۱۹۵۵ مودت ایران و آمریکا و اعتبار قانونی آن، طرح شکایت در دیوان بین المللی دادگستری لاهه و قابلیت استناد به عهدنامه مودت و سایر ظرفیت های اقدام حقوقی بین المللی علیه اقدامات ضد بشری و خلاف موازین آمریکا مورد بررسی قرار گرفت.
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم: