در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
وارد خونه که شدم دیدم مادرم سفره را چیده و یک ظرف پر از قرمه سبزی همراه با یک دیس برنج روی میز بود. باید بگم که حس خوردن قرمه سبزی یک حس عجیب و یک حال خوبه، بطوریکه طعمش آنقدر خوبه که بعد از تمام شدنش آدم دیگه چیزی برای خوردن نمیخواد. من بیاطلاع از اینکه آن روز مهمان داریم، رفتم تا برای خودم برنج و خورش بریزم. همون لحظه بود که مادرم جلوی منو گرفت و گفت: «صبر کن» اما من مثل زامبیهایی که بهدنبال انسانها میان، داشتم دنبال قرمه سبزی میرفتم. مادرم که دید من توجهی به اخطاراون نکردم، دست به سلاح شد و دمپایی خودشو درآورد و به سمت شرق پرتاب کرد، اما مثل شوت روبرتو کارلوس دمپایی کات گرفت و اومد به سمت غرب و صاف خورد توی سرم. به عبارت دیگه درواقع «هِد شاتم» کرد. خیلی دردناک بود بطوریکه از ریختن قرمه سبزی انصراف دادم. تا مهمانها آمدند.
بعد اینکه با خوشی و خرمی با اونها غذا خوردیم و مهمونا رفتن، یه نتیجه مهم و حیاتی گرفتم؛
اینکه هیچوقت بهخاطر قرمه سبزی جونمو به خطر نیندازم. شما چطور؟
سیدعلیرضا یعقوبی، 14 ساله ازتهران
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: