گودرزی در گفت‌وگوی تفضیلی با جام‌جم آنلاین تشریح کرد:

چرا موشک می‌سازیم ولی پوشک نه؟

مسئول بسیج سازندگی اردبیل در گفت‌وگو با جام جم آنلاین:

اولویت بسیج کشور، محرومیت زدایی و ایجاد اشتغال است

مسئول بسیج سازندگی اردبیل درباره برنامه‌های مقابله این نهاد با جنگ اقتصادی اعلام کرد: با توجه به اهمیت محرومیت‌زدایی و اهمیت ایجاد شغل برای حضور فعال در 42 عرصه جهادی برنامه‌ریزی کرده‌ایم و مشغول انجام مأموریت هستیم.
کد خبر: ۱۱۶۸۰۵۸
اولویت بسیج کشور، محرومیت زدایی و ایجاد اشتغال است

به گزارش جام جم آنلاین سرهنگ علی پیرجاهد، مسئول بسیج سازندگی اردبیل با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری درباره جنگ اقتصادی گفت: بر اساس کارشکنی‌های گسترده دشمن علیه اقتصاد نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، مقام معظم رهبری تأکید فرموده‌اند برای مقابله با این کارشکنی اصلی‌ترین گزینه تقویت و استفاده از توانمندی‌های اقتصادی در قالب اقتصاد مقاومتی است.
پیرجاهد در ادامه افزود: بر همین اساس دستور کار بسیج اردبیل نیز تقویت و توانمندی هرچه بیشتر شرایط اقتصادی جامعه است که از کانون خانواده‌ها شروع کرده‌ایم، چون بر راین باوریم مشاغل خانگی و کوچک و متوسط می‌توانند بهترین گزینه برای توسعه و رونق اقتصاد و درآمد جامعه باشد.
این مقام مسئول در بسیج تأکید کرد: اهمیت توانمندسازی خانواده‌ها در این است که می‌توانیم مشاغل خانگی را با کمترین میزان سرمایه‌گذاری نسبت به صنایع بزرگ‌تر رونق‌بخشیم و هماهنگی و انعطاف‌پذیری آنها در مقابل شرایط بیشتر از صنایع بزرگ‌تر بود. به همین دلیل در 42 عرصه واردشده‌ایم.
مسئول بسیج اردبیل به خبرنگار ما گفت: برای تقویت و مدیریت این 42 عرصه مؤلفه‌هایی را در نظر داریم که در بخش‌های مختلفی در حال فعالیت هستیم؛ به‌این‌ترتیب که از بهبود فضای کسب‌وکار تا مدیریت عرضه و ایجاد تقاضای مناسب مشغول ارائه خدمات و توانمندسازی خانواده‌ها رفته‌ایم.
پیرجاهد در این زمینه معتقد است، برای بهبود فضای کسب‌وکار اگرچه منابع خود سازمان محدود بوده اما با استفاده از نذورات و خیرات به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌ایم که هرچه بیشتر بتوانیم به متقاضیان کار ارائه خدمات کنیم. به‌این‌ترتیب که فضای کار برای تولید به‌صورت رایگان در اختیار این متقاضیان قرار خواهد گرفت.
وی درباره فضای رایگان کسب‌وکار برای متقاضیان شهرستان تصریح کرد: فضای پایگاه‌های بسیج، شبستان‌ها و امکان زیارتی اصلی‌ترین اولویت ارائه فضای کار مناسب است، اما برای افزایش ارائه خدمات از فضاهایی که خیرین نیز در اختیار بسیج قرار داده‌اند استفاده بهینه خواهیم داشت. به‌عنوان‌مثال خانه‌ها و اماکن تجاری که به پایگاه بسیج داده‌شده است.
این مقام مسئول در بسیج اظهار کرد: البته تفاهم‌نامه‌ بسیار مناسبی با اداره اوقاف داریم تا بتوانیم از امکانات این سازمان نیز بهینه استفاده کنیم، به این دلیل که فضاهای گسترده‌ای در این سازمان وجود دارد که می‌توانیم از آنها بر اساس این تفاهم‌نامه استفاده کنیم.
وی درباره دیگر شرایط ارائه خدمات به متقاضیان کار نیز به جام جم آنلاین گفت: طی تحقیقاتی که انجام داده‌ایم اصلی‌ترین مشکل خانواده‌ها و متقاضیان مشاغل پس از فضای کار، مهارت است. ازاین‌رو برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا زمینه آموزش مهارت‌های لازم نیز بیش‌ازپیش انجام شود که این مهم نیز با امضاء تفاهم‌نامه‌ای با سازمان فنی و حرفه‌ای انجام خواهد شد.
مسئول بسیج سازندگی اردبیل افزود: برای اینکه استقبال و بهره‌وری بالاتری در این نکته داشته باشیم در همین تفاهم‌نامه آورده‌ایم که آموزش‌های موردنیاز به‌جای ارائه در مراکز آموزشی سازمان در محلات بخصوص در کارگاه‌ها یا فضاهای در اختیار بسیج صورت پذیرد، چون معتقدیم دستاورد بالاتری خواهیم داشت.
وی با اشاره به اهمیت تأمین سرمایه برای ایجاد مشاغل مختلف نیز در ادامه تأکید کرد: برای تأمین سرمایه موردنیاز مشاغل موردنظر برنامه‌ریزی کرده‌ایم که با استفاده از سرمایه‌های خرد و سرگردان خانواده‌ها این کار انجام شود، این‌گونه که زمینه تشکیل صندوق‌های تعاونی فامیلی را گسترش داده‌ایم تا درنهایت سرمایه موردنیاز فعالیت یک حرفه ایجاد شود.
پیرجاهد اظهار کرد: البته در این زمینه تنها به سرمایه‌های سرگردان خانگی بسنده نکردیم و با امضاء تفاهم‌نامه‌های مختلف ازجمله با کمیته امداد و استانداری توانسته‌ایم منابع مالی قابل قبولی تأمین کنیم تا در اختیار واجدیان شرایط قرار دهیم.
مسئول بسیج سازندگی اردبیل در ادامه افزود: بخش نهایی فعالیت ما برای عرضه تولیدات خانگی بوده چون معتقدیم اگر زمینه عرضه و ارائه مناسب برای محصولات تولیدی نداشته باشیم، قطعاً فعالیت این خانواده‌ها به نتیجه نخواهد رسید؛ ازاین‌رو تفاهم‌نامه‌ای با اتحادیه فروشگاه‌های زنجیره‌ای داشته‌ایم که در این بخش نیز دقیق و اصولی عمل‌کرده باشیم.
وی به خبرنگار ما گفت: بر اساس این تفاهم‌نامه شرایطی فراهم‌شده است که جلساتی برقرار کنیم که یک‌سوی آن فروشگاه‌های زنجیره‌ای و سوی دیگر تولیدکنندگان خانگی است به‌این‌ترتیب هر دو بخش مهم معادله رودررو قرارگرفته و می‌توانند مدیریت توزیع مناسبی را فراهم کنند.
پیرجاهد درباره رزمایش‌ میثاق بسیج نیز تأکید کرد: این رزمایش 173 گروه جهادی متشکل از 3026 نفر در 150 نقطه جغرافیایی انجام‌شده است که در آن 41 گروه عمرانی حاضر بودند و مابقی در بخش‌های آموزشی، فرهنگی، بهداشتی و خدمات درمانی فعالیت کرده‌اند، اما در بخش رزمایش استانی با توجه به محدودیت فضایی که در اختیار داشتیم تنها 30 گروه جهادی به ظرفیت 400 نفر را اعزام کردیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها