به گزارش جام جم آنلاین به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، محمدحسن زدا افزود: سازمان تامین اجتماعی برای خدمت رسانی به رانندگان نیز اقدامات خوبی را در دستور کار قرار داده است. ٩٥٠ هزار نفر راننده از طریق هدفمندی یارانه ها تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی قرار گرفته اند و مقرر شده تا ۱۳ و نیم درصد حق بیمه را رانندگان بپردازند و ۱۳ و نیم درصد دیگر را از محل هدفمندی پرداخت شود که البته رانندگان حق خود را پرداخت کرده اند اما با وجود عدم پرداخت سهم هدفمندسازی یارانه ها، بیمه حتی یک نفر از آنها قطع نخواهد شد.
برای مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی با موبایل کلیک کنید.
وی تصریح کرد: دستمزد مبنای کسر حق بیمه رانندگان برون شهری از یک و ۳ دهم حداقل دستمزد به یک و ۵ دهم و در مورد رانندگان دورن شهری از یک و یک دهم به یک و ۳ دهم افزایش یافت که این اقدام در پاسخ به درخواستهای مکرر این عزیزان به منظور افزایش حقوق آنها در زمان بازنشستگی انجام شده است.
معاون بیمهای سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه برقراری ارتباط با شرکای اجتماعی از مسائل اساسی در سازمان تامین اجتماعی است، گفت: در ادوار گذشته معاونت فرهنگی و موسسه عالی پژوهش سازمان تامین اجتماعی منحل شد که در طی سه چهار سال اخیر آنها را احیا کردهایم و اکنون در معاونت فرهنگی دبیرخانه دائمی برای گفتگو با شرکای اجتماعی ایجاد شده است.
زدا تصریح کرد: ۴۲ میلیون نفر تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی هستند که هر ماه بیش از ۶ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان پرداختی سازمان تامین اجتماعی است لذا باید سطح توقعات خود را تنظیم کنیم چرا که سازمان تامین اجتماعی در طول ۱۰ الی ۱۵ سال اخیر با بازنشستگیهای پیش از موعد بسیاری مواجه بوده به این ترتیب که افرادی از سوی ارگانهایشان به سازمان تامین اجتماعی انتقال یافته اند و بعد از آن نیز حق بیمه این افراد توسط ارگانهای مذکور پرداخت نشده لذا اگر توقع داشته باشیم سازمان تامین اجتماعی تمامی خواسته های ما را محقق کند، واقعبینانه نیست.
وی گفت: در جامعه کارگری تقاضا برای بازنشستگی پیش از موعد بسیار زیاد است و در مسئله مستمری نیز ما شرمنده مستمری بگیران هستیم، اما ما هر ماه ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به این بخش پرداختی داریم لذا بار مالی عظیمی میطلبد تا مشکل این بخش حل شود.
زدا بیان کرد: درحال حاضر به کارفرمایان هزینه ای برای کسری منابع سازمان تامین اجتماعی تحمیل نشده و حتی برای کارفرمایان موازینی را ایجاد کرده ایم که راحت تر عمل کنند به عنوان مثال در قانون بخشودگی جرائم بیش از ۱۲۰ هزار درخواست از سوی کارفرمایان دریافت شده است و در نتیجه آن ۱۲۰۰ میلیارد تومان از جرایم بخشیده شد و اگر پرونده های جاری به نتیجه برسد حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان پولی که قرار بود صرف پرداخت جریمه شود برای کارآفرینی تزریق خواهد شد .
وی افزود: اکنون بسیاری از حق بیمه ها کاهش پیدا کرده و قراردادهای پیمانکاری حمل بار و مسافر بری از ۷ به ۴ درصد کاهش یافته است و این در حالی است که، در این وضعیت کاهش نقدینگی اما باید در ابتدای ماه ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای پرداخت حق بیمه شدگان نقدینگی داشته باشیم.
معاون بیمه ای تامین اجتماعی گفت: حدود ۳ میلیون نفر بازنشسته و مستمری بگیر سازمان تامین اجتماعی و ۲۱۰ هزار نفر نیز مقرری بگیران بیمه بیکاری هستند.
زدا با بیان اینکه طرح حذف دفترچه بیمه کلید خورده است افزود: ظرف دو سه ماه آینده همه با دفترچه کاغذی خداحافظی می کنند،بحث حذف دفترچه در مراکز ملکی به صورت صد در صدی انجام و در ٧ استان برای طرف های قرارداد به صورت پایلوت انجام شده است و به سرعت عمومی خواهد شد.
معاون بیمه ای سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه در اجرای برنامه حذف دفترچه تمامی پزشکان و مراکز درمانی٦٠ درصد هزینه هایشان را آنلاین دریافت خواهند کرد.
حسین سلاح ورزی نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران نیز در این برنامه در رابطه با بیمه تامین اجتماعی در قبال کارگران و کارفرمایان اظهار کرد: اگرچه از ابتدای دولت یازدهم و با حضور مجموعه جدید در سازمان تامین اجتماعی اقدامات اصلاحی و قابل توجهی صورت گرفته اما از سوی بخش کارفرمایی همچنان گلایهها و نگرانیهایی وجود دارد.
وی افزود: البته رضایتمندی لازم در بخش کارگری نیز وجود ندارد، ما معتقدیم که سازمان تامین اجتماعی به عنوان صندوق بین نسلی با مشارکت کارگران و کارفرمایان است و آنها شرکا و صاحبان اصلی این سازمان هستند و اطلاع چندانی از عملکرد سازمان تامین اجتماعی ندارند و به نظر می رسد که مهمترین ضرورت در سازمان تامین اجتماعی وجود سه جانبه گرایی به معنای واقعی در فرآیند تصمیم گیریها و تصمیم سازیها است.
در این برنامه علیرضا حیدری نایب رئیس اتحادیه کارگران پیشکسوت سازمان تامین اجتماعی نیز اظهار کرد: سازمان تامین اجتماعی اصولاً برای حمایت از نیروی کار خلق شده است و زمانی که در سال ۵۴ قانون تاسیس این سازمان به تصویب رسید و در قانون آن سال تنها بیمه اجباری وجود داشت و تنها کارگرانی که تحت نظر کارفرما کار می کردند تحت پوشش بودند و بعد از پیروزی انقلاب مجموعه جدیدی توسط قوانین مجلس و پیشنهاد دولت به تامین اجتماعی اضافه شدند که پوشش حمایتی از تامین اجتماعی دریافت میکنند و این حجم مطالباتی که انباشته شده باعث ایجاد مشکلاتی برای سازمان تامین اجتماعی شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد