سیده فاطمه ذوالقدر، در گفتوگو با جامجم آنلاین با اشاره به تاثیر حجاب و عفاف در فرهنگ کلان شهر تهران، ابراز داشت : در مورد حجاب و عفاف از اوایل انقلاب تا کنون روشهای زیادی بکار گرفته شده است؛ اما متاسفانه به وضعیت مطلوبی که مد نظر و مورد انتظار بود، نرسیدیم. ممکن است سیاست گذاریها یا برخی اقدامات اشتباه بوده و شاید اجبار در این زمینه نتیجه معکوس داده است.
وی با تاکید بر فرهنگ سازی در موردحجاب ابراز داشت: موضوع حجاب باید بیشتر از طریق فرهنگسازی و خانوادهها با صحبت و ملایمت باشد تا نتیجه بهتری حاصل شود. حجاب برای بانوان امنیت را به همراه دارد و حجاب، عفاف و پوشش جزء ارزشهای ایران اسلامی و فرهنگ ایرانی است همچنین از خصلتهای زن ایرانی و مسلمان بشمار میرود و بر آن سفارش بسیار شده است.
نماینده مردم تهران در مجلس یادآور شد: نسل جوان در معرض تهاجمهای فرهنگی و فضای مجازی است و نقش خانواده، مدرسه، آموزش و پرورش و صدا و سیما در فرهنگ سازی این نسل باید بسیار پررنگ باشد. همه باید با یکدیگر همافزایی داشته باشند و با برگزاری جلسات و تشکیل اتاقهای فکر بدنبال روشهای جدید برای گرایش جوانان به فرهنگ اسلامی باشند.
ذوالقدر با بیان اینکه رعایت حجابوعفاف تنها برای بانوان نیست و آقایان نیز باید فرهنگ عفاف را رعایت کنند، افزود: آقایان نیز باید در پوشش، رفتار و در کلام خود عفت داشته باشند. هر فردی باید عفت کلام، پوشش، آراستگی ظاهر را توام داشته باشد.
وی ادامه داد: حجاب و عفاف به معنای شلختگی نیست و تنها با چادر سر کردن نیز مهیا نمیشود بلکه باید ظاهری آراسته و به روز نیز داشته باشند چراکه پیغمبر (ص) نیز بر آراستگی و نظافت سفارش کرده است و بر آن تاکید دارد.
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد