محمد حسن قدیری ابیانه در گفت وگو با جام جم آنلاین، با بیان اینکه مطابق آموزه های قرآنی پیامبران خدا به غیر ترویج دین و سعادت امت خویش هیچ چیزی برای خودشان نمی خواستند، اظهار کرد: چنین ویژگی بارزی نیز در امام(ره) وجود داشت و ایشان همواره فکر دنیا و آخرت مردم بودند وهیچ چیز را برای خود نخواستند.
وی با اشاره به اینکه پس از پیرزوی انقلاب هم تغییری در احوالات مادی امام رخ نداد، افزود: از همان ابتدایی که بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران به جماران رفتند همواره یک زندگی به دور از تجمل و ساده ای را دنبال کردند چرا که تسلیم امر خدا بودند و به باورهای الهی ایمان داشتند و همین قدرت ایمان باعث می شد ایشان خود را آلوده تجملات زودگذر دنیوی نگردانند. لذا ملت ایران با درک ساده زیستی امام بود که پیرو راستین او شدند.
قدیری ابیانه باور به تئوری«الله اکبر» در اسلام را باوری حقیقی در نزد امام دانست و تصریح کرد: امام الله را از هر قدرتی در جهان بالاتر و برتر از قدرت های زورگو برشمردند و این مسئله در جای جای مواضع انقلابی ایشان کاملا مشهود بود. بطور نمونه در اوج تهدیدهای نظامی آمریکا در دهه شصت امام در پاسخ به ریگان با عمق وجود خودشان می فرمایند« آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند» و این مواضع محکم امام در بحرانی ترین شرایط آرامش خاصی در جامعه حکمفرما می کند که در مقطع جنگ تحمیلی بسیار موضع مهمی محسوب می شد.
وی با نگاهی به دیگر ابعاد شخصیتی امام و رویکرد قاطع ایشان در برابر دشمنان نظام و انقلاب خاطر نشان کرد: هر گاه شرایط جنگ برای رزمندگان سخت تر می شد امام با دیدی باز و واقع گرایانه برای دلگرمی رزمندگان در جبهه ها ابزار می کردند« ما در جنگ بر حسب تکلیف دینی خود عمل می کنیم خواه پیروزی نصیبمان گردد خواه شکست ظاهری، در هر دو صورت کسی که بر تکلیف خود عمل می کند پیروزی از آن اوست»، از طرفی چون شهادت را سعادتی عظیم برای افراد تلقی می نمودند تاکید داشتند کسی نباید برای شهید غصه بخورد و باید برای خودمان غصه بخوریم که آنها ما را ترک کردند.
قدیری ابیانه در همین ارتباط به ذکر جمله معروف امام در ذیل بیانیه خودشان بعد از پذیرش قطعنامه 598 شورای امنیت اشاره کرد و گفت: امام پس از پایان جنگ با اطمینان خاطری مثال زدنی عنوان کردند« خدایا درهای بهشت را بسوی ملت ما نبند» دلیل این امر هم این بود که امام واقعا شهادت را نوعی سعادت برای بشر می دانند. در حالی که ممکن است عوام جامعه هم به این موضوع واقف باشند لیکن آیا واقعا همه ما باور داریم و حاضریم این مسئله را به عینه لمس کنیم.
این کارشناس سیاسی رمز پیروزی امام بر رژیم طاغوت را در پیروی حقیقی او از آموزه های قرآنی و اجرای صحیح آنها دانست و ابراز داشت: اینکه ملت ما به رهبری امام بر رژیمی ثروتمند به واسطه منابع نفتی غلبه می کند، رژیمی که نه تنها دنیای غرب و آمریکا حتی چین و شوروی هم از او پشتیبانی می کند و عملا شاه را به انقلاب اسلامی ترجیح می دادند مسئله کوچکی نیست بنابراین با استعانت از آیات قرآن است که چیرگی بر طاغوت میسر می شود.
قدیری ابیانه در این باره افزود: با اسنادی که بعدها از لانه جاسوسی کشف شد «سایروس ونس» وزیر خارجه وقت آمریکا طی نامه ای به سفارت خود در ایران تصریح می کند حتی چین و شوروی هم رژیم شاه را به یک حکومت اسلامی ترحیح می دادند چون آنها نگران تسری انقلاب اسلامی ایران در میان ملت های مسلمان خود بودند. پس درمی یابیم امام خمینی در چنین فضایی انقلاب را با حمایت و مشارکت مردم به پیروزی رساندند.
وی در پایان به ذکر خاطره ای کمتر شنیده شده از همراهی امام در نوفل لوشاتو پرداخت و بیان داشت: با اینکه امام چند ماهی در نوفل لوشاتو مستقر بودند اما هیچگاه نماز خودشان را کامل نخواندند! دایما شکسته اقامه می کردند و این موضوع نشان دهنده آن بود که ایشان هرگز قصد اقامت و ماندن در فرانسه را نداشتند و باور داشتند به پشتوانه مردم به بزودی به ایران خواهند آمدند. به همین خاطر برای اینکه حد نماز شکسته را رعایت کنند نزدیک 10 روز که می شد از شهر خارج می شدند.
مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام در پایان خاطر نشان کرد: بنده اعتقاد دارم خداوند بواسطه اعتقاداتی که در وجود حضرت امام نهفته بود نوعی بصیرت و آینده نگری منحصر به فرد نسبت به جهان به ایشان عطا کرده بود و شاید دلیل انتخاب رهبر معظم انقلاب اسلامی به رهبر جمهوری اسلامی ایران ناشی همین نگاه ژرف اندیشانه باشد.
وی تصریح کرد: خوشبختانه امروز ملاحظه می شود رهبری معظم انقلاب هم درست در همان مسیر حضرت امام و با همان صلابت امور جامعه اسلامی را پیش برده و تحلیل های ایشان در خصوص دشمنان اسلام و نظام کاملا راهبردی دقیق و منطبق با قرآن است.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه