به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، شرکت دولتی گروه صنایع هواپیمایی چین (آویک) روز گذشته اعلام کرد؛ هواپیمای «ای جی-۶۰۰»، که عنوان بزرگترین هواپیمای آبنشین (آبی-خاکی) جهان را در اختیار دارد تا سال 2022 وارد بازارهای جهانی خواهد شد.
مهندس «هوانگ لینگ کای»، طراح ارشد این هواپیما با اعلام این خبر گفت: نهایت تلاش ما این است که تا سال 2021 گواهینامه استفاده از این هواپیما را که مورد تایید مقامات است به مشتریان تحویل دهیم.
وی افزود: هواپیمای «ای جی-۶۰۰» پیش از تحویل به مشتریان، قرار است پرواز آزمایشی دیگری از پایگاه تحقیقاتی شهر «ژوهای» (نزدیک ماکائو) به شهر جینگمن در استان مرکزی هیوبی چین انجام دهد. پس از آن، برای پرواز آزمایشی از روی آب آماده میشود. این آزمایش برای اواخر سال جاری میلادی برنامه ریزی شده است.
شرکت آویک، تولید هواپیمای «ای جی-۶۰۰» را در ژوئیه سال 2016 پس از هشت سال تحقیق درباره آن به پایان رساند. این هواپیما دسامبر گذشته اولین پرواز خود را از فرودگاهی در سواحل دریای جنوبی چین انجام داد.
هواپیمای «ای جی-۶۰۰» ابعادی مشابه یک بوئینگ 737 دارد و با 4 موتور توربوپاپ و وزن 53 هزار و 500 کیلوگرم، از قابلیت سفر تا مسافت 4500 کیلومتری (2800 مایل) برخوردار است. بزرگترین هواپیمای آبنشین جهان ظرفیت حمل 50 نفر را در ماموریتهای امداد دریایی دارد. این هواپیما همچنین با توجه به قابلیت مقابله با آتش سوزی جنگلها، میتواند در ماموریتهای اطفای حریق در جنگلها، در هر بیست ثانیه، ۱۲ تن آب بر روی منطقه بپاشد.
این هواپیما از توانایی برخاستن و فرودآمدن بر روی سطح آب و نیز خشکی برخوردار است و غالباً سرعت و مانورپذیری کمتری نسبت دارد.
پیش از این چند شرکت چینی سفارش 17 فروند از این هواپیما را دادهاند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم