به گزارش جام جم آنلاین از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، جمشید تقی زاده در گردهمایی بازنشستگان وزارت آموزش و پرورش که به مناسبت گرامی داشت هفته معلم برگزار شد با اعلام این مطلب گفت: گام های اساسی برای بهبود وضعیت صندوق بازنشستگی کشوری و اثرگذاری در معیشت و سلامت بازنشستگان برداشته شده است و تلاش داریم با اجرای طرح ها و برنامههای مختلف فضای بهتری را برای این قشر در جامعه فراهم کنیم.
تقی زاده با بیان اینکه همه مسئولان در گذشته و حال مسئول وضعیت صندوقها و بازنشستگان هستند، گفت: اگر در گذشته سرمایههای بازنشستگان که ناشی از جمع آوری کسورات پرداختی در زمان اشتغال بود به درستی سرمایه گذاری می شد، امروز حداقل در پرداخت حقوق با مشکل مواجه نبودیم.
وی افزود: البته این مشکلات مربوط به این دوره نیست بلکه به سال های گذشته بر می گردد که اگر در آن سال ها تصمیمات درست و اقدامات مناسبی انجام می شد، امروز ضندوق بازنشستگی کشوری شرایط بهتری داشت، بنابراین صرف اینکه فقط گذشته را نقد کنیم راهگشای امروز نخواهد بود.
تقی زاده تصریح کرد: دولت جهت رد دیون خود به صندوق بازنشستگی کشوری، شرکت هایی را واگذار کرده که زیان ده بوده و همه این شرکت ها تنها ۵ درصد از حقوق بازنشستگان را تامین می کنند، حدود ۲۰ درصد از محل کسورات شاغلین تامین می شود و ۷۵ درصد مابقی نیز باید از طریق دولت پرداخت شود.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه در حال حاضر، ادبیات مشترکی از مسائل و خواسته های بازنشستگان در سطح کشور وجود ندارد، گفت: اولین قدم برای دست یافتن به اهداف مورد نظر، رسیدن به یک اشتراک در خواسته ها، یک صدا شدن و استفاده از ادبیات مشترک است تا پس از شکل گرفتن این ادبیات من به عنوان سخنگوی جامعه بازنشستگان که خود از خانواده بازنشسته هستم، بتوانم انتظارات به حق شما عزیزان را به گوش مسوولان دولتی، مجلس و سایر نهادهای متولی برسانم.
تقی زاده با تاکید بر اینکه بنده به عنوان یک مدیرعامل، بلکه به عنوان کارگزار در صندوق بازنشستگی کشوری خدمت می کنم گفت: این صندوق و بازنشستگان تحت پوشش آن ها ابرچالش نیستند، بلکه ابرمساله هستند و همانطور که شما معلمان عزیز به ما آموخته اید، مسائل قابل حل و برطرف شدن هستند.
وی با اشاره به دیدار خود با رئیس جمهور و رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: گزارش های مفصل و دقیقی از وضعیت موجود ارائه شده است که به تبع آن باید برنامه های دقیق و مناسبی نیز تدوین و برای حل این مسائل ارائه شود و این امر نیازمند همت و همکاری همه مسوولان و همچنین همه بازنشستگان و کانون های بازنشستگی در سراسر کشور است.
تقی زاده اولین گام برای ساماندهی حوزه اقتصادی و سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی کشوری را سودآور شدن و تعیین خط حداقلی و حداکثری سود برای شرکت های تابعه عنوان کرد و افزود: طی بخشنامه ای به همه هلدینگ ها و شرکت های تابعه سود حداقلی و حداکثری ابلاغ شده و این بنگاه های اقتصادی موظف شده اند راهکاری موثر برای دست یابی به سود مورد انتظار از سرمایه های بازنشستگان را محقق کنند.
تقی زاده با اشاره به حقوق و معیشت بازنشستگان تحت پوشش صندوق بازنشستگی کشوری، اظهار داشت: در مرحله اول، رویکرد صندوق اجرای قوانین و مقررات کنونی از جمله همسان سازی حقوق و اجرای طرح افزایش پلکانی است که تکلیف آن بر عهده صندوق گذاشته شده است. امسال در بودجه سال ۹۷ حدود ۲۲۰۰ میلیارد تومان علاوه بر افزایش های عمومی اختصاص یافته است.
وی ادامه داد: اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری، یکی از انتظارات به حق بازنشستگان عزیز است که رایزنی ها و پیگیری هایی انجام شده و هم اکنون نیز به صورت مستمر در کمیسیون های مجلس در حال پیگیری هستیم و تلاش می کنیم تا صدا و خواست جامعه بازنشستگان در این لایحه دیده شود.
تقی زاده بیمه تکمیلی درمان و بازنشستگان را یکی از مهم ترین دغدغه های بازنشستگان کشوری دانست و افزود: یک چهارم از حقوق بازنشستگان صرف هزینه های درمانی می شود که با بررسی به عمل امده ضرورت دارد در ارایه خدمات بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان بازنگری و اصلاحاتی انجام شود.
تقی زاده با اشاره به تغییر در خدمات رفاهی صندوق بازنشستگی کشوری، گفت: بررسی مجدد تورهای سفر برای بهبود کمی و کیفی سفرها براساس نیازها و منابع موجود و همچنین با اتکا به ظرفیت های داخلی به منظور کاهش هزینه های سفر بازنشستگی در حال انجام است. همچنین تا پایان سال ۹۷، تمام هتل های وابسته به شرکت ایرانگردی و جهانگردی با ۵۰ درصد تخفیف در قیمت هتل و ۱۵ درصد تخفیف در هزینه غذا برای بازنشستگان کشوری و کارگران عزیز ارائه خواهد شد.
وی ادامه داد: قطعا پرداخت وام ضروری مهم است اما شرایط کنونی کافی نیست و تلاش ما افزایش سقف و تعداد وام است. مساله دیگر هم کارت منزلت و برقراری خدمات رفاهی در این قالب است که با شهرداری های مختلفی در کشور رایزنی شده که در صورت حصول نتیجه مناسب خبرهای آن اعلام می شود.
تقی زاده در خصوص تقویت ارتباط موثر با مجلس شورای اسلامی، گفت: با توجه به اینکه در سه ماه اخیر نشست های متعددی با نمایندگان مجلس و فراکسیون ها و کمیسیون های مربوطه برای طرح مسائل بازنشستگان برگزار شده، به جد به دنبال تشکیل فراکسیون بازنشستگان کشوری هستیم تا مشکلات این عزیزان به صورت مستقل در این فراکسیون مطرح و بررسی شود.
وی افزود: تلاش ما با رایزنی های بسیاری که انجام شده، حضور نماینده بازنشستگان عزیز در هیات امنای صندوق های بازنشستگی و یک نفر هم در هیات مدیره صندوق بازنشستگی کشوری است تا نظر و رای بازنشستگان در این نهادهای تصمیم گیر مطرح شده و به نقش آفرینی بپردازند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه