احمد رحمانی، در گفت و گو با خبرنگار جام جم آنلاین با اشاره به شعار امسال "حمایت از کالای ایرانی" درباره موانع پیش روی تولید و رشد و توسعه کمی و کیفی صنعت لوستر، بلور و چینی گفت : تولید کننده با جذب مشتری و فروش کالای تولیدی می تواند با تولیدکنندگان خارجی همچون چین و دیگر کشورها رقابت کند و تولیدات خود را افزایش دهد، تولیدکننده باید برای تولید برنامه ریزی داشته باشد و تولید بدون برنامه ریزی مفهومی پیدا نمی کند.
وی افزود : برچیده شدن موانع پیش روی این صنعت بستگی به سیاست های کلی دولت دارد اعم از گمرک، مالیات بر ارزش افزوده و نیز سوبسیدهایی که می تواند در اختیار تولیدکنندگان قرار دهد تا برای ایجاد اشتغال بیشتر، بستر مناسبی فراهم شود.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان ظروف بلور چینی و لوستر تهران افزود : تولیدکننده باید محصولات مورد نیاز برای تولید یک سال خود را خریداری کند اما نوسانات اخیر در نرخ ارز، تولیدکننده را از لحاظ نقدینگی، قیمتگذاری و نیز توسعه در تولید کالا و فروش با مشکل مواجه می کند.
احمد رحمانی گفت : تولیدکنندگان کالای تولیدی را با در نظر گرفتن مدت زمانی چند ماهه برای پرداخت وجه و تسویه به نمایندگی می فروشد و به محض فاکتور کردن کالا باید 9 درصد ارزش افزوده آن را پرداخت کند که بار سنگینی برای تولید کننده است. اگر دولت از این صنعت حمایت کند و به تولید اهمیت دهد، کسب و کار رونق بیشتری پیدا می کند.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان لوستر ، بلور و چینی افزود: بیشتر مواد اولیه تولید لوستر و چراغ های روشنائی و تزئینی کشور در داخل تامین می شود و تولیدات داخلی نیز پاسخگوی نیاز کشور هستند اما عواملی سبب شده است تا تولیدکنندگان با نیمی از نیروی کار به تولید ادامه دهند.
وی با اشاره به شعار منتخب سال جاری ادامه داد: اگر بخواهیم تولیدات و مصرف داخلی داشته و نیز اتکا به محصولات خارجی نداشته باشیم باید تمامی اهرم ها رعایت شود، تولیدکنندگان برای به روز رسانی کارخانهها نیاز به دستگاههای به روز دارند.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان لوستر گفت: برای استفاده از نوآوری ها باید از نمایشگاه ها در این زمینه بازدید کنند، دولت نیز می تواند با صرف نظر کردن از مالیات برای وارد کردن دستگا های به روز به تولید در این صنعت کمک کند و حمایت از تولیدکننده کمک به کشور است، جامعه با رفاه اقتصادی به بی نیازی و خود کفایی می رسد.
رحمانی در ادامه با اشاره به برخی از کارخانجات غیرفعال و احیای دوباره آنها افزود: اتاق اصناف با تشکیل هیاتی می تواند مشکلات کارخانه های غیرفعال را جویا شود و در جهت برطرف کردن آنها اقدامات لازم را انجام دهد.
وی درباره واردات محصولات خارجی ابراز داشت: بستن مرزها مشکلی را حل نمی کند و رقابت در تجارت لازمه کار است و با ایجاد رقابت، قیمت ها کاهش و کیفیت کالاها ارتقا پیدا می کند و نوآوری ها نیز بیشتر می شود، در همه دنیا رقابت وجود دارد و واردات لازم است.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان لوستر ، بلور و چینی با بیان اینکه کیفیت لوسترهای تولیدی در ایران کاملا با لوسترهای فرانسه رقابت می کند، گفت : تنوع تولید لوستر کشور نسبت به گذشته خیلی رشد کرده اما در فرهنگ ما استفاده از کالای خارجی جا افتاده است درحالی که اجناس تولید داخل از تولیدات فرانسه نیز بهتر است و بسیاری از تولیدات داخل با نام محصولات خارجی و با قیمت بالاتر به فروش می رسد.
رحمانی از بین بردن مشکلات را تکلیف رایزن های اقتصادی دانست و ادامه داد: تولید کننده به دنبال فروش کالای تولیدی خود است، فروشندگان نیز حاضر به فروش محصولات وارداتی با نصف قیمت هستند تا از تولیدات داخلی با کیفیت بهتر بهره ببرند.
نسترن نعمتی/جام جم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد