به گزارش جام جم آنلاین از مهر، محققان دانشگاه میامی آمریکا عنوان می کنند افزایش نرخ مرگ فقط در افرادی مشاهده شد که بیش از ۱۰ درصد از بدن شان درگیر این بیماری بود و برای افراد مبتلا به حالت خفیف تر این بیماری، ریسک مرگ خیلی کمتر مشاهده شده بود.
رابرت کرسینر، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «در طول دهه گذشته پزشکان دریافته اند که افراد مبتلا به پسوریازیس از شرایط سلامت کافی برخوردار نیستند.»
به گفته وی، «آنها اضافه وزن دارند، مبتلا به دیابت هستند، سیگار می کشند، الکل می نوشند و کلسترول بالا دارند.»
وی می افزاید: «این فاکتورها و همچنین وجود خود بیماری پوستی پسوریازیس موجب افزایش ریسک بیماری عروقی و سایر مشکلات سلامت می شود. از اینرو این افراد غالب اوقات مبتلا به حملات قلبی و سکته شده و بیشتر اوقات جان خود را از دست می دهند.»
محققان توصیه می کنند افراد مبتلا به پسوریازیس شدید با پزشک خود در مورد درمان پسوریازیس و کنترل فاکتورهای پرخطر که ممکن است در ایجاد ریسک بالاتر مرگ زودرس نقش داشته باشند مانند سیگار کشیدن، کلسترول بالا و دیابت، صحبت کنند.
این مطالعه شامل حدود ۸۸۰۰ فرد بزرگسال مبتلا به پسوریازیس و حدود ۸۸ هزار فرد بدون بیماری بود. شرکت کنندگان در این مطالعه به طور متوسط حدود چهار سال تحت نظر بودند.
محققان دریافتند افراد مبتلا به بالاترین میزان شدت بیماری پسوریازیس، دو برابر بیش از دیگران در معرض مرگ در طول مدت قرار داشتند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد