به گزارش جام جم آنلاین از مهر، شماری از فعالان فضای مجازی یمنی ویدئویی منتشر کردند که نشان می دهد عناصر موسوم به کمربند امنیتی در یمن که تحت حمایت امارات هستند شماری از اسرای یمنی را به صورت غیر قانونی اعدام می کنند.
توکل کرمان فعال یمنی و برنده جایزه صلح نوبل نیز در توییتر خود نوشته از برکات حضور فرزندان بن زاید در یمن، عناصر تروریستی کمربند امنیتی در عدن که وابسته به امارات هستند در حالی که پرچم امارات را برافراشته اند به صورت غیر قانونی چند نفر را اعدام می کنند.
بر اساس این خبر، این نیروها که تحت فرماندهی «هانی بن بریک» وزیر مشاور پیشین دولت مستعفی یمن و از افراد وابسته به امارات است ۴ نفر را در استان عدن اعدام کرده که ویدیو منتشر شده نشان می دهد تعدادی از این ۴ نفر با چاقو سرشان از بدن جدا شده و چند تن دیگر را با شلیک گلوله اعدام شده اند.
«بن بریک» اخیرا نقش خطرناکی در یمن بازی کرده و تحت حمایت امارات شمار زیادی از مبلغ های یمنی مخالف خود را بازداشت کرده یا شهروندان یمنی که اصالتا از اهالی استان های شمالی هستند را از عدن اخراج کرده است.
با وجود محرز بودن وابستگی «بن بریک» به امارات هنوز مسئولان این کشور که یکی از بازیگران اصلی ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان علیه یمن است توضیحی در خصوص این ویدئو ارائه نداده اند.
یک نظامی ارشد اماراتی پیشتر اعلام کرده بود که امارات ۱۱ هزار نفر را در حضرموت و ۱۴ هزار نفر را در عدن و سه استان دیگر به عنوان سرباز آموزش داده و به آنها حقوق پرداخت می کند.
اخیرا موسسه تحقیقات نظامی جاینز گزارشی منتشر کرده که بر اساس آن امارات در حال اجرای پروژه هایی در جزیره میون در یمن است و می خواهد فرودگاهی با باندی به طول ۳۲۰۰ متر تأسیس کند تا این فرودگاه مقدمات تأسیس یک پایگاه نظامی اماراتی در این منطقه باشد.
الخلیج الجدید گزارش داد که امارات فقط به جزیره «میون» در یمن چشم طمع ندارد بلکه چند منطقه راهبردی در سواحل یمن را نیز در نظر دارد که یکی از مهم ترین آنها جزیره سقطری، بندرهای عدن در جنوب یمن، المکلا در شرق این کشور و الخلا در ساحل دریای سرخ است.
به گفته ناظران تحولات یمن، امارات اهداف خود را به خوبی در یمن شناسایی کرده و می خواهد حضور ثابت و طولانی مدتی در بندر باب المندب داشته باشد و با حضور در جزایر سقطری و میون در واقع به دنبال به دست گرفتن کنترل بندر راهبردی باب المندب است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت