به گزارش جام جم آنلاین ،محمد مصطفوی در گفتوگو با ایسنا، درباره روند انجام هدایت تحصیلی دانش آموزان پایه نهم اظهار کرد: هدایت تحصیلی پس از اعلام نتایج امتحانات نهایی شروع می شود و ما از 15 تیرماه به بعد شاهد آغاز روند هدایت تحصیلی هستیم.
وی افزود: ابتدا باید منطقه به منطقه دادهها را دریافت کنیم. پس از مشخص شدن ظرفیتهای رشتهای مناطق، به دانش آموزان اعلام میکنند که چه زمانی به مدرسه بروند و فرمهای هدایت تحصیلی را دریافت کنند.
معاون مدیرکل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه هر منطقه ظرفیتی برای پذیرش در رشتههای گوناگون دارد عنوان کرد: به عنوان مثال اگر منطقه ای ظرفیت پذیرش 300 دانش آموز در رشته تجربی را دارد باید این ظرفیت بر حسب عملکرد تحصیلی و دادههای دانش آموزی مورد بررسی قرار بگیرد.
مصطفوی ادامه داد: بر اساس موکدات و شیوه نامه هدایت تحصیلی امسال اجباری در هدایت تحصیلی وجود ندارد و تلاش میکنیم با فراهم کردن ظرفیت حداکثری دانش آموزان را در رشتههای مختلف هدایت کنیم.
طبق اعلام معاون وزارت آموزش و پرورش، دانش آموزان پایه نهم، پس از اعلام نتایج امتحانات خردادماه نسبت به تکمیل فرمهای مربوط به هدایت تحصیلی اقدام میکنند. عملکرد تحصیلی، اعم از نمرات پایه های هفتم، هشتم و نهم ملاک انتخاب رشته است و در دستورالعمل جدید هدایت تحصیلی همانند گذشته، برای ورود به رشته های موردنظر حداقل نمرههایی در برخی دروس در نظرگرفته شده است، بنابراین برای رشتههایی مانند علوم تجربی ، ریاضی، علوم انسانی، فنی وحرفه ای و شاخه کاردانش در گرایشهای صنعت و کشاورزی، دانش آموز باید در برخی دروس متناسب با رشته موردنظر ، حداقل نمره تعیین شده را کسب کند وگرنه ثبت نام آنها در اولویت های چهارگانه صورت میگیرد.
12 اولویت انتخابی برای دانش آموزان در دستورالعمل جدید هدایت تحصیلی وجود دارد و دانش آموزان براساس عملکرد تحصیلی خود در هر رشته، چهارفرصت ثبت نام دارند تا براساس اولویتی که در آن رشته به دست آوردهاند در دوره دوم متوسطه ثبت نام کنند. به منظور اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به دانش آموزان و خانواده هایشان، اطلاعات دانش آموزان از جمله، نتایج دو آزمون استعداد و رغبت در سامانه ثبت نام قرارگرفته است و فرصت دادن به دانش آموزان برای انتخاب اولویت اول از مزایای سامانه ثبت نام است و اطلاعات کاملی از فرآیند انتخاب رشته دانش آموزان سراسرکشور درسامانه وجود دارد و این امر به استانها کمک میکند تا زیرساختها و ظرفیتهای موردنیاز، برای دانش آموزان در رشته مورد علاقه شان را فراهم کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم