به گزارش جام جم آنلاین ، چهره سیفی رز روسوس در 2 روز گذشته نه تنها در سراسر بریتانیا به چشم می خورد بلکه در رسانه ها و سایت های اجتماعی نیز بازتاب گسترده ای داشته است. چهره ای که به نماد « بی گناهی پرپر شده » تبدیل شده است.
سیفی رز روسوس ، دختربچه 8 ساله دوشنبه شب در جریان حمله انتحاری یک تروریست داعش به یک کنسرت شهر منچستر کشته شد. او یکی از 22 کشته این حمله است. سیفی رز نماد واقعه غم انگیزی است که دوشنبه شب در شهر منچستر رخ داد.
دخترک همراه لیزا ،مادر و اشلی ، خواهرش به منچستر آره نا برای تماشای کنسرت آریانا گرانده که علاقه زیادی به او داشت ، رفته بود. وی هنگام منفجر شدن تروریست انتحاری به قتل رسید. مادر و خواهرش هم به شدت مجروح شده و در بیمارستان بستری هستند.
در این حمله انتحاری 22 نفر کشته و 60 نفر مجروح شدند که اغلب کودک و نوجوان بودند.
مدیر مدرسه ای که دخترک در آنجا درس می خواند به روزنامه تلگراف گفت: سیفی فقط یک دختر کوچولوی فوق العاده از همه جهت بود . همه او را دوست داشتند . انرژی و مهربانی وی هرگز از یاد نخواهد رفت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم:
ولی نمیدونم چرا وقتی اوروپاییها یا آمریكاییها كشته میشن همه دنیا در ماتم و عزا میشه ولی كشته شدن روزانه صدها نفر زن و كودك ومردم بیگناه در خاور میانه و آفریقا به امری عادی بدل شده .
حتی برای جام جم .
بله دوستان ، دنیا دار مكافاته ، چه بخواین چه نخواین و همه ، جزای اون چیزی رو كه انجام دادن می چشن حتی اگه كارشون فقط سكوت جلوی ظالم بوده باشه .
جدای این مسئله هیچ انسانی مخصوصا مسلمونی از درد و غم انسان دیگه ای شاد نمی شه و بنده هم امیدوارم دیگه هیچ وقت از این اتفاقات هیچ كجای دنیا نیفته.