به گزارش جام جم آنلاین ، فوتبالیستی که نه سواد چندان بالایی دارد و نه هنر و تخصص دیگری در خود می بیند پس از امضای قرارداد نجومی با یک تیم لیگ برتری ناگهان صاحب ثروتی می شود که پیش از این نه خودش داشته نه اعضای خانواده اش. حالا او می ماند و چند صد میلیون تومان پول. پیش از هر کاری یک آپارتمان بسیار شیک در شمال تهران اجاره می کند و سپس یک اتومبیل بسیار گران قیمت می خرد. زمانی بنز میان فوتبالیست ها مد بود. بعد سر و کله انواع لکسوس پیدا شد. بی ام دبلیو هم که دیگر یک اتومبیل فراگیر بین فوتبالیست ها به شمار می رفت. مدتی گذشت نوع اتومبیل های میان فوتبالیست ها مدل بالاتر شد. انواع پورشه و پس از آن مازراتی. به زودی هم چشممان به فوتبالیست هایی روشن می شود که با فراری و لامبورگینی در خیابان های تهران تردد می کنند.
این تمام نقشی است که اکثر فوتبالیست ها ایفا می کنند. یک شبه پولدار شدن، اجاره خانه در شمال تهران و ویراژ دادن با اتومبیل های مدل بالا. به همه اینها اضافه کنید کارهایی مثل بساز و بفروشی و یا ویلاسازی و شهرک سازی. رستوران داری هم خیلی مد است. اما کدامشان با ثروت هنگفتی که در اختیار دارند برای جوانان محروم شهر خود اشتغال زایی کردند؟ کدامشان با سرمایه ای که داشتند و دارند تولیدی و یا کاری سودآور که در کنار آن بتوان ده ها شغل ایجاد کرد ، راه انداختند؟ متاسفانه پاسخ به این سوال منفی است. بسیاری از فوتبالیست ها فقط به زندگی لاکچری فکر می کنند و ابدا علاقه ای به بازگشت به زندگی قبلی خود ندارند.
اما همیشه قرار نیست شاهد تکرار این داستان تکراری باشیم. قرار نیست همه با پولدار شدن آنچنان دست و پای خود را گم کنند که فقط به خوشگذرانی های سطحی و یا سوار شدن به اتومبیل های مدل بالا فکر کنند. در این میان بازیکنانی وجود دارند که اشتغال زایی می کنند. اینجا نقش چهار نفر از بقیه بیشتر است. آنها چه کسانی هستند و چه نقشی در اشتغال زایی دارند؟
مرد شماره یک اشتغال زایی فوتبال
علی دایی هم اتومبیل بالا دارد و هم در خانه ای اشرافی زندگی می کند. از قضا او بساز و بفروشی هم دارد و البته رستوران داری هم می کند اما در کنار این روند ثابتی که نزد اکثر فوتبالیست های پولدار وجود دارد خیلی وقت است که از جنبه های گوناگونی خود را از بقیه متمایز کرده است.
دایی تا امروز صدها موقعیت شغلی ایجاد کرده. در کارگاه تولیدی پوشاکش که افراد زیادی مشغول به کار هستند. او در زمینه های گوناگون دیگری همچون خرید سهام کارخانه هم باعث اشتغال شده است. گفته می شود آقای گل جهان اخیرا در بخش کشاورزی هم سرمایه گذاری کرده است. در فروشگاه های زنجیره ای او نیز حداقل 60 نفر کار می کنند. دایی در بیمه هم فعالیت دارد! او مرد شماره یک اشتغال زایی در فوتبال ایران است.
اشتغال زایی در بخش کشاورزی
مهدی مهدوی کیا که با ثبات ترین لژیونر تاریخ فوتبال ما محسوب می شود نیز در دایره فوتبالیست های اشتغال زا قرار می گیرد. او که این روزها بیشتر مشغول سر و سامان دادن به آکادمی اختصاصی اش یعنی کیا است کارهای دیگری به غیر از «آکادمی کیا» در دستور کار خود قرار داده.
مهدوی کیا که یک بار صریحا گفت که به خوبی چیدن پشم گوسفند را بلد است در اراک دامپروری دارد. او صاحب ده ها راس گاو است و زمین های متعدد کشاورزی دارد. از کنار همین زمین های کشاورزی و همین دامپروزی موقعیت های شغلی پردرآمدی ایجاد شده است.
یک گلر موفق، یک جوان خوش فکر
چند هفته پیش خبری منتشر شد مبنی بر اینکه یکی از فوتبالیست های مشهور پایتخت به جای اینکه با پول قراردادش اتومبیل مدل بالا بخرد اقدام به خرید چند هزار راس گوسفند کرده است.
این فوتبالیست کسی نیست جز علیرضا بیراوند سنگربان پرسپولیس. او با این کار موقعیت های شغلی متعددی در شهر خودش ایجاد کرده ضمن اینکه قرار است سرمایه گذاری های خود در بخش دامپروری را بیشتر کند. بیرانوند به عنوان یک جوان 25 ساله خیلی بهتر و منطقی تر نسبت به کسانی که فقط ویلاهای چند میلیاردی در شمال کشور و لواسانات می سازند، فکر می کند.
اشتغالزایی حماسه ساز ملبورن
خداداد عزیزی هرگز به زندگی در تهران عادت نکرد و اکنون ساکن زادگاهش مشهد است. او ثروت قابل توجهی در اختیار دارد اما هرگز به زندگی پر زرق و برق عادت نداشت و ندارد.
حماسه ساز ملبورن اکنون برای خودش چندین منبع درآمد دارد. شرکت های خرید و فروش لوازم یدکی اتومبیل، کارگاه تولیدی پوشاک و به خصوص مانتوباعث شده تا افراد زیادی سرکار بروند و منبع درآمد داشته باشند. خداداد همانند مهدوی کیا و دایی نیز علاقه مند به فعالیت در بخش کشاورزی است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
پس چرا بزرگ پرسپولیس بجای سرمایه گذاری در لاس وگاس آپارتمان لاكچری خریداری نموده؟ چه زمانی؟ دوسال قبل از اینكه نشان جوان نمونه را از آقای س.م.خ دریافت كند
باور كنید لذت دیدن خوشحالی و خوشبختی هموطنان و اطرافیان خیلی بیشتر از زندگی لاكچری هستش
از هر دست بدی از همون دست میگیری مخصوصا كه طرفت خدا باشه چند برابرشو میگیری