به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی و امور فرهنگی سازمان لیگ فوتبال ایران، دربی 84 پایتخت روز گذشته در کمال امنیت و آرامش برگزار شد.
در برترین دربی قاره آسیا 5 گل رد و بدل شد و تماشاگران حاضر در ورزشگاه آزادی تهران و بینندگان تلویزیونی از دیدن این رقابت مهیج و زیبا لذت بردند و کشورمان نیز یکبار دیگر امنیت و اقتدار خود را با برگزاری منظم و بدون حاشیه بزرگترین دربی آسیا به نمایش گذاشت.
امنیتی که مدیون خون شهدا و فداکاری رزمندگان اسلام است. به همین دلیل هم از خانواده برخی از این شهدای گرانقدر تجلیل شد. شهدای چوار سال 1365 که رژیم بعثی آنها را در زمین فوتبال به خاک و خون کشید و یادشان تا ابد باقی خواهد ماند.
دربی 84 پایتخت ویترینی زیبا از فوتبال باشگاهی ایران در قاره آسیا و جهان بود. جشن 80 هزار نفره فوتبال که به بهترین شکل ممکن برگزار شد.
سازمان لیگ فوتبال ایران وظیفه خود می داند از بازیکنان، مربیان و مدیران عامل، کانون های هواداران و تماشاگران دو باشگاه استقلال و پرسپولیس که در ورزشگاه آزادی حضور داشتند تقدیر و تشکر کند.
هواداران هر دو تیم رفتاری شایسته و قابل تقدیر از خود به نمایش گذاشتند و حتی پس از به صدا در آمدن سوت پایان مسابقه، تیم های محبوب خود را تشویق کردند که بیانگر تحول فرهنگی بزرگ و اساسی در فوتبال ایران است.
سازمان لیگ فوتبال ایران از تمامی عواملی که این سازمان را در برگزاری مناسب و شایسته، این مسابقه همراهی کردند تقدیر و تشکر می نماید.
وزارت ورزش و جوانان، فدراسیون و هیات فوتبال استان تهران، نیروی انتظامی، یگان ویژه، اورژانس، مدیریت و کارکنان مجموعه ورزشگاه آزادی، آتش نشانی، پلیس راهور، شهرداری منطقه 22تهران، اتوبوسرانی و مترو تهران، اداره کل ورزشی و اردویی بنیاد شهید و امور ایثارگران، باشگاه شهدای چوار 65 ایلام، جمعیت حامیان هوادار، رسانه ها ی دیداری نوشتاری، خبرگزاری ها و مطبوعات نهایت همکاری را با سازمان لیگ داشتند.
در صورت حذف صحنه های برخورد کاپیتان دو تیم در انتهای مسابقه می توان دربی 84 را یکی از جذاب ترین مسابقات تاریخ دو تیم استقلال و پرسپولیس نامید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت