به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین از زنجان، خلیل آقاجانلو ضمن بیان این مطلب افزود: یکی از اولویتهای ویژه این اداره کل، توجه به مسئله آبخیزداری در زنجان است.
وی ادامه داد: برای توسعه آبخیزداری، مجموعه منابع طبیعی استان دارای بدنه کارشناسی توانمند است و به خوبی در این موضوع ورود پیدا کرده است.
مدیر کل منابع طبیعی زنجان با تاکید بر کاشت 30 هزار قلمه گل محمدی در زنجان، افزود: تا پایان امسال در راستای توسعه کشت گیاهان دارویی این تعداد قلمه را به 2 برابر خواهیم رساند.
وی با تبیین چالشهای پیش روی استان در حوزه منابع طبیعی به خصوص منابع آبی زنجان، گفت: خشکسالی سال های اخیر در کشور و استان، لزوم چاره اندیشی برای مشاغلی که نیاز به آب زیاد دارند و ضرورت توانمندسازی افراد مرتبط با این حوزه، از جمله چالش های عمده در حفظ منابع طبیعی استان به شمار می آید.
آقاجانلو اظهار کرد: باید همواره مردم این نکته را در نظر داشته باشند، که تخریب منابع طبیعی باعث بروز سیل و ریزگردها خواهد شد.
به گزارش جام جم و جوان، کل زمینهای زراعی، کشاورزی و مرتعی استان زنجان 2 میلیون و 200 هزار هکتار محسوب میشود که از این مقدار یک میلیون و 200 هزار هکتار شامل مراتع و جنگلهاست. کشت گیاهان دارویی و گونه اقتصادی جنگل کاری در این استان، منجر به اشتغالزایی و حفظ منابع و عرصههای طبیعی خواهد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد