یحیی آل اسحاق در گفت و گو با جام جم آنلاین :

نگاه جبهه فراجناحی است، از آحاد دلسوزان نظام دعوت می کنیم / شاید روحانی امروز وضع بهتری داشت!

جبهه مردمی با هیچ یک از جریانهای حزبی در تعارض و رقابت نبوده و بطور کلی با ذهنیت و هدفی پایدارتر از انتخابات تأسیس شده است.
کد خبر: ۹۸۷۳۵۹
نگاه جبهه فراجناحی است، از آحاد دلسوزان نظام دعوت می کنیم / شاید روحانی امروز وضع بهتری داشت!

عضو جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی، رسالت این جریان سیاسی نوپا را در جهت حفظ انقلاب معرفی کرد و در گفتگو با جام جم آنلاین گفت: جبهه با توجه به شاخص های اعلامی خود از تمام دلسوزان و علاقه مندان به نظام شکل می گیرد.

این فعال سیاسی در تشریح مولفه های تشکل متبوع خود ابراز داشت: کسانی که اصل جمهوری اسلامی را بر اساس جمهوریت، اسلامیت و ایرانیت قبول داشته و اصل انقلاب اسلامی را بعنوان یک پدیده و ضرورت برای کشور قبول دارند در زمره جبهه مردمی نیروهای انقلاب قرار خواهند گرفت.

آل اسحاق التزام به اصل ولایت فقیه و مصادیق آن یعنی حضرت امام و مقام معظم رهبری را از دیگر مشخصه های عضویت در این جریان سیاسی دانست و در ادامه تصریح کرد: اعضا با نگاهی فرا حزبی و اعتقاد به مدیریت مردم در امور می توانند در ظرفی بنام جبهه مردمی بمنظور تحقق اهداف جمهوری اسلامی حضور بهم رسانند.

وی با اعلام برگزاری مجمع جبهه مردمی در یک ماه آینده خاطر نشان کرد: همه نیروهای انقلاب با چنین نگرشی از سرتاسر کشور در نشست تهران گرد هم آمده تا یک گروه راهبردی و هماهنگ کننده جهت هم فکری و تأمل بیشتر بوجود آروند.

عضو سابق حزب موتلفه با بیان اینکه همچنان امکان عضویت سایر افراد با احراز شرایط آنچه که بدان اشاره شد وجود دارد، اظهار داشت: ده عضو فعلی جبهه بعلاوه تعداد دیگری که در جلسه آتی انتخاب می شوند، یک استراتژی فراجناحی را مدون خواهند کرد.

آل اسحاق در پاسخ به این سوال که آیا از جبهه اصلاحات هم کسانی امکان عضویت دارند، گفت: همانگونه که عرض کردم طیف خاصی مد نظر نداریم و جبهه نظر به اساسنامه مطروحه پذیرای افراد تمام است.

وی با تأکید بر اینکه این طیف سیاسی تازه تأسیس علاقمند به اجماع تمامی احزاب روی یک نامزد واحد برای انتخابات ریاست جمهوری است، ابراز امیدواری کرد: تمامی جریانهای سیاسی بر یک فرد توانمند با عقبه مردمی و انقلابی بعنوان کاندید ریاست جمهوری به توافق برسند.

رییس فعلی اتاق بازرگانی ایران و عراق با بیان اینکه جبهه روی هیچ فرد خاصی برای انتخابات نظر ندارد یادآور شد: اعتقاد به اشخاص مغایر با اصل اولیه ما بوده لذا باور داریم شخص اصلح باید از بدنه آحاد نخبگان مردمی بیرون آید.

وی در خصوص رایزنی و تبادل نظر در رابطه با فرایند انتخاباتی با سایر گروههای سیاسی عنوان داشت: با تمام دلسوزان و دغدغه مندان نظام در تماس بوده و خواهیم بود و حامیان زیادی بزودی به جریان اضافه می‎شوند.

آل اسحاق در جواب این پرسش که آیا رییس جمهور فعلی شانس انتخاب دوباره از سوی مردم را دارد گفت: نمی توان به پرسش شما پاسخی قطعی داد، لیکن چنانچه ایشان شعارهای انتخاباتی خود را عملیاتی می کردند، حتما امروز موقعیت خیلی بهتری داشتند.

وی در رابطه با دلیل پیروزی روحانی در انتخابات 92 خاطر نشان کرد: جریانات اصلاح طلب و اصولگرا در گذشته امتحان خود را پس داده بودند و در چنین فضایی بود که ایشان با بهره گیری از نقاط ضعف مدیریتی این دو طیف با یک شیوه عقلایی و جامع نگر وارد صحنه انتخاباتی شد و مورد مقبولیت قرار گرفت.

آل اسحاق با ابراز تأسف از عدم تحقق شعارهای روحانی در مدیریت کشور تصریح کرد: ایشان در بحث اعتدال و بکارگیری تمام ظرفیت کشور در پیشبرد اهداف جامعه موفق نبود.

وی در پایان افزود: رییس جمهور محترم بیش از 70 درصد توان دولت را مصروف سیاست خارجی کرد در حالی که اگر این نیرو را در اتحاد داخلی و انتصاب افراد کارآمدتر بکار می گرفت حتما امروز با مشکل روبرو نمی شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
احمدی
Iran, Islamic Republic of
۰۶:۵۵ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۹
۰
۰
اقای روحانی هیج مشكلی ندارد وباز هم در انتخابآت پیروز است
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها