به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم، علی کرمی در دهمین جشنواره ارگانیک اظهار کرد: چرا تولید محصولات ارگانیک در بخش کشاورزی کشور کمتر از یک درصد است درحالیکه این رقم در برخی کشورها به بیش از 20 درصد افزایشیافته است.
وی افزود: در برنامه ششم توسعه باید در الگوی کشت محصولات کشاورزی تغییرات انجام داد و به سمت اعطای یارانه به تولید محصولات ارگانیک و کاهش یارانه به سم و کود حرکت کنیم.
کرمی همچنین با انتقاد از تبلیغات تلویزیونی صنایع روغن نباتی در کشور اظهار کرد: در تبلیغات اینچنینی گفته میشود این روغنهای گیاهی است و عروق شما با مصرف آن گرفته نمیشود، پس چرا تا به این اندازه تعداد عمل آنژیو در کشور افزایشیافته است؟
وی بابیان اینکه من از دولت (درباره تأمین سلامت افراد) قطع امید کردهام تصریح کرد: چرا وقتی چای، میوه و غذای ایران سالم است افراد به سمت مصرف محصولات خارجی و چای دارای رنگ و اسانس رفته میشود.
این متخصص بیوتکنولوژی پزشکی ادامه داد: شرکت نستله حتی در تولید غذای بچه خود از محصولات تراریخته استفاده میکند و این موضوع را روی محصولات آن درج شده است، در این شرایط چرا ما باید این محصولات را به کودکان خود بدهیم.
وی تصریح کرد: در سال های اخیر تعداد کلینیکهای عقیمی در کشور روند صعودی داشته است و مشکلات بارداری بهشدت بالا رفته که نحوه تغذیه افراد دراینباره تأثیرگذار است.
کرمی بابیان اینکه از کشاورزی قدیمی خود نباید فاصله بگیریم گفت: محصولات و روغنهای ترا ریخته ذرت، سویا و کلزا و آفتابگرادان به کشور وارد شده است اما تنها تعداد محدودی از شرکتها بر روی محصولاتی خود عنوان تراریخته یا برچسب GMO را نصب میکنند.
وی اظهار داشت: در مجلس مصوب شده است که همه محصولات تراریخته باید بر روی محصولات خود عنوان تراریخته را بزنند اما عدهای به دنبال کارشکنی دراینباره هستند.
کرمی گفت: ظریف وزیر فعلی امور خارجه کشور 16 سال قبل نامه به رئیس جمهور وقت نوشت و درباره خطرات تراریخته هشدار داد. چرا خبرنگاری که این نامه غیر محرمانه را با تأخیر منتشر کرده است اکنون در دادگاهها به سر میبرد.
وی با بیان اینکه برخی افراد به دنبال کشت دو میلیون هکتار محصولات تراریخته در جنوب کشور هستند گفت: این شخص دنبال تولید برنج طارم مولای بهصورت تراریخته است و برای تولید این برج در کشور از بنیاد راکفلر، به خاطر دریافت بودجه تشکر کرده است.
کرمی گفت: این فرد همچنین به مجامع بینالمللی آمار غلط میدهد که در ایران یک میلیون تراریخته تولیدشده است تا ایران را در ردیف کشورهای تولیدکننده تراریخته قرار دهد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد