«در جریان قیام خونین 15 خرداد ایادی استکبار به خیال اینکه حرکت خود جوش مردمی را برای همیشه متوقف کردهاند، برای مدتی کوتاه بر اریکه قدرت تکیه زدند».
این جمله را اولین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب و دیپلمات پیشین جمهوری اسلامی گفت و سپس در ادامه مصاحبه با خبرنگار سیاسی جام جم آنلاین به ارزیابی رویداد تاریخی نهم دی سال 88 پرداخت.
وی فقدان درک صحیح دشمنان کشور و بویژه نظام سلطه از جامعه ایران را خطایی راهبری خواند و گفت: معاندان انقلاب اسلامی هیچگاه پی به این مهم نبردهاند که؛ باروها و اعتقادات مذهبی در لایه های مختلف اجتماعی مردم نهادیده شده و نسبت بدان دارای غیرتی مثال زدنی هستند.
منصوری در خصوص وقایع پس از انتخابات سال 88 خاطر نشان کرد: حاکمان استکبار باز هم در این سال اشتباه خود را تکرار کرده و به زعم خودشان یک برنامهریزی گسترده و حساب شده، برای سقوط نظام جمهوری اسلامی ایران طراحی کردند!!
وی با اشاره بر حضور مردم مومن و انقلابی همیشه در صحنه در دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی، تصریح کرد: ملت ایران با پیروی از آموزههای دینی خود با به میدان آمدن و دفاع از آرمانهای کشور و رهبری معظم انقلاب، تمامی معادلات دشمن را تغییر دادند.
سفیر سابق تهران در پکن، واقعه 9 دی را " باز تولید قدرت مردمی در صحنه سیاسی ایران" برشمرد و افزود: خیلی از کسانی که به خیال واهی خود فکر براندازی و سرنگونی جمهوری اسلامی را در سر میپروراندند، با شکستی تلخ در تمامی حوزهها روبه رو شدند.
اما در ادامه وی در پاسخ به این پرسش که رخداد 9دی برای قدرتهای غربی و سرکردگان آنها بویژه دولتهای مرتجعی که نقشه تضعیف کشور را در سر دارند، حامل چه پیامهایی است، گفت: مردمی که بر مبانی ایمان درونی در صحنه حاضر شده و تا پای جان برای حفظ و استقرار نظام تلاش میکنند، حتی با کشته شدن شکست ناپذیر باقی خواهند ماند.
منصوری با نامرئی خواندن آثار و تبعات فلسفه شهادت در جامعه ایرانی عنوان داشت: شهادت عنصر ناگسستنی فرهنگ انقلاب اسلامی و شیعه در مبحث جهاد است. لذا پیروزی بر دشمنان اسلام؛ جز مهمترین دستاوردهای آن بوده است.
وی خاطر نشان کرد: 9 دی روزی است که به جهانیان نشان داد، ایمان و وحدت مردم خدشه بردار نیست و در جهت شکست ملت باید این دو مولفه را از آنها گرفت، بنابراین استراتژی بلند مدت نظام سلطه در جهت تخریب این دو عنصر بوده و ما باید به دقت مراقب این امر باشیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت