به گزارش جام جم آنلاین، علی طالبی در گفتوگو با میزان از انهدام شبکه خرید و فروش نوزادان و سقط جنین غیرقانونی در این شهرستان خبر داد و گفت: در پی دریافت گزارشهای واصله مبنی بر فعالیت باندی در زمینه خرید و فروش نوزادان در شهرستان آمل، موضوع در دستور کار دستگاه قضایی و عوامل اداره اطلاعات این شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: بر اساس تحقیقات اولیه مشخص شد 2 کارشناس مامایی در محلی غیرقانونی به سقط جنین و کورتاژ، زایمانهای غیرقانونی و غیربهداشتی اقدام کرده و همچنین با اعطای وجوه برای اجاره رحم و شناسایی خانوادههای بی بضاعت فعالیتهایی در زمینه خرید و فروش نوزادان انجام میدادند و این نوزداران را در شهرهای دیگر از کشور به فروش میرساندند.
دادستان آمل از شناسایی و دستگیری اعضای این باند در این شهرستان و فعالیت آنها در سایر استانها خبر داد و تصریح کرد: با اعطای نیابت قضایی از سوی دادسرای استان تهران روند تحقیقاتی پرونده گسترده تر شد و با تلاش ماموران مربوطه 6 نفر از اعضای این شبکه دستگیر و 26 نفر نیز احضار شدند.
دادستان آمل با بیان اینکه در بازرسی از محل فعالیت غیرقانونی این افراد دو نوزاد نیز کشف شد، تصریح کرد: اعضای این باند در بازجوییها به خرید و فروش 15 تا 40 میلیون تومانی نوزادان اعتراف کردند.
طالبی با اشاره به فعالیتهای دیگر متهمان این پرونده افزود: اعضای این باند به اتهام تحصیل مال نامشروع، جعل اسناد دولتی و استفاده از اسناد مجعول، تهیه و تنظیم قولنامههای صوری برای متقاضیان دریافت شناسنامه نوزاد در شهرستانها، ارسال اطلاعات کذب به مراجع ذیصلاح برای صدور شناسنامه و دریافت رشوه محاکمه خواهند شد.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان آمل از همکاری و همراهی بعضی از ادارات دولتی در این پرونده خبر داد و گفت: در این راستا یکی از مدیران دولتی بازداشت و عزل شده است و تحقیقات همچنان ادامه دارد.
دادستان آمل با اشاره به پلمب 2 مرکز غیر بهداشتی سقط جنین ضمن هشدار جدی به مسئولان دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: این مجموعه باید نظارت جدی بر مجموعه عوامل ذیربط و عملکرد و کارایی مدیران شبکه بهداشت شهرستانها و کادردرمانی مراکز بهداشتی داشته باشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد