سازمان توسعه و همکاری اقتصادی اخیرا شاخص زندگی بهتر ۲۰۱۶ از کشورهایی که بهترین کیفیت زندگی را دارد منتشر کرده است.
کد خبر: ۹۶۸۳۲۰
کدام کشورهای جهان بهترین کیفیت زندگی را دارند؟

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، سازمان توسعه و همکاری اقتصادی ۳۴ کشور را در ۱۱ پارامتر رفاه شامل تعادل کار و زندگی، ثروت مالی، ایمنی، آموزش و کیفیت محیط زیستی مورد بررسی قرار داده است و از آمار سازمان ملل، دفاتر آمار ملی و سازمان گالوپ استفاده کرده است.

پایگاه خبری «بیزینس اینسایدر» به بررسی کشورهایی پرداخته که در این شاخص بالاترین امتیاز را به دست آورده است. این کشورها عبارتند از:

۱_ نروژ: این کشور سال گذشته هم دومین امتیاز بالا را به دست آورد. مردم در نروژ بهترین زندگی را دارند و در این کشور اکثر مردم از شغل با درآمد خوب و سطح بالای آموزش برخوردارند و متوسط عمرشان ۸۲ سال است.

۲_ استرالیا: اگرچه استرالیا در سال ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ در رتبه اول و در سال ۲۰۱۵ در رتبه چهارم این شاخص قرار گرفت، امسال رتبه دوم را کسب کرد. بررسی سازمان توسعه و همکاری اقتصادی نشان داد مردم در استرالیا حس اجتماعی قوی دارند و ۹۵ درصد از استرالیایی‌ها معتقدند کسی را می‌شناسند که می‌توانند به آنها اتکا کنند.

۳_ دانمارک: این کشور در مقایسه با رتبه‌اش شاخص سال گذشته، هفت پله صعود کرد و از نظر بیشترین مرخصی با حقوق که به طور متوسط پنج هفته در سال است، امتیاز بالایی را به دست آورد. به‌طور متوسط کارکنان تمام وقت ۶۶ درصد از روزهای خود را به امور شخصی می‌پردازند.

۴_ سوییس: نرخ بیکاری در سوییس حدود ۳.۱ درصد است که یکی از پایین‌ترین نرخ‌های بیکاری در جهان است.

۵_ کانادا: این کشور در مسکن ارزان قیمت رتبه بالایی را کسب کرده است و در دهه ۲۰۰۰ دولت تورنتو و ونکوور محله‌های تک خانواده‌ را اصلاح کردند تا مالکان خانه‌ها اتاق‌های بیشتری برای اجاره داشته باشند و به این ترتیب شمار خانه‌های قابل اجاره‌ ارزان قیمت افزایش پیدا کرد.

۶_ سوئد: مردم در سوئد سطح مشارکت اجتماعی بالایی دارند. در انتخابات اخیر برای پارلمان، ۸۳ درصد از شهروندان سوئد در پای صندوق‌های رای حاضر شدند.

۷_ نیوزلند: نیوزلند که در شاخص زندگی بهتر امسال دو پله صعود کرد، محیط زیست را در اولویت خود قرار داده است. میزان آلایندگی‌های گلخانه‌ای نیوزیلند نسبتا پایین است که عمدتا به دلیل جمعیت اندک در این کشور است.

۸_ فنلاند: در فنلاند چهار درصد از کارمندان ساعت‌های طولانی کار می‌کنند که بسیار کمتر از متوسط ۱۳ درصد سازمان توسعه و همکاری اقتصادی است.

۹_ آمریکا: با وجود این‌که این کشور از رتبه خود در شاخص سال گذشته چهار پله نزول کرده است، در بخش‌هایی مانند مسکن، درآمد و ثروت بالاترین امتیاز را به دست آورده است. متوسط درآمد خانوار در این کشور ۴۱ هزار و ۷۱ دلار در سال است که بالاترین میزان در بررسی سازمان توسعه و همکاری اقتصادی بوده است.

۱۰_ ایسلند: این کشور از شاخص سال گذشته هشت پله نزول کرده است. درصد نیروی کار ایسلند که به مدت یکسال یا بیشتر بیکاری بودند، حدود ۰.۷ درصد است که پایین‌تر از متوسط ۲.۶ درصد سازمان توسعه و همکاری اقتصادی است.

۱۱_ هلند: این کشور یکی از بالاترین نرخ‌های سواد در جهان را دارد و دانش آموزان در هلند در ریاضی، علوم و تست‌ها درک مطلب، امتیاز بالاتر از حد متوسطی را کسب کرده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۷
علی
-
۰۹:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۴
۰
۰
یادش رفت ایرانو بنویسه فكر كنم جایگاه ایران رتبه 4 یا 5 خخخخخخخ
ع
-
۱۰:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۴
شاید هم از آخر اولیم .
علی
-
۱۰:۵۸ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۴
رتبه ایران دوتا به اخره

نلال
-
۱۰:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۴
۰
۰
مرگ بر اینها ما خوبیم .
علی تهرانی
-
۱۱:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۴
۰
۰
باسلام:ایران برای كسانیكه حقوقهای نجومی دریافت میكنند ایده آل ترین وبهترینه .چهار فصله .الان كه هواسرده میرن كیش .وقتی گرمه میرن آذربایجانها.وقتی دلشون میگیره میرن اروپا .وقتی هم حوصلشون سر میره ارباب رجوع را میذارن سركار.نتیجه میگیریم ایران دررده اوله.
كسرا
-
۱۱:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۴
۰
۰
رتبه ایران را اعلام نكردند نامردهای اجنبی ، ما اولیم در موارد ذیل :
آلودگی هوا ، خشك كردن رودخانه ها و تالاب ها و دریاچه ها ، تخریب جنگل ها ، عدم بهره وری اداری ، اختلاس ها ، سكته قلبی ، رشد انواع سرطان ، كتابخوانی ( منتها از آخر ) ، نشست زمین به دلیل بهره برداری افسار گسیخته از منابع زیر زمینی آب ، تعداد حفر چاه آب ، پایان نامه های كارشناسی ارشد تقلبی و كپی ، رساله های دكترا همه كپی ، آمار سازی ، تورم ، ارزش پول ملی از آخر ، آلودگی صوتی ، آلودگی تصویری ، آلودگی امواج رادیویی و ماكرو و میكرو و پارازیت ، سانسور همه چی از كتاب ، مجلات ، روزنامه ها گرفته تا فیلم ها ، سریالها ، اشعار ، حتی خودسانسوری ، تعداد اسكله های غیر مجاز برای وارادت ، قاچاق كالا ، مواد مخدر از هر نوعش ، تعداد معتاد به جمعیت ، طلاق ، دروغ ، ریاكاری ، بی مدیریتی ، ساخت و سازهای غیر مجاز ، زمین خواری ، كوه خواری ، دریا خواری ، رودخانه خواری ، دشت خواری ، كویر خواری ، حتی هوا خواری ( فروش تراكم غیر مجاز برای دید ابدی 360 درجه از طرف نماینده مدیریت جهادی آقای باقر خان قالیباف ) ، بیابان زایی و كویر زایی ، سقط جنین ، اقتصاد ناكارآمد ، رشد بیكاری ، وعده های پوچ مسئولان از هر نوع ، تخریب روستاها ، تخریب آثار باستانی و فرهنگی ، حمله به پیج آدم ها توسط ما مردم همیشه در صحنه مانند حمله به صفحات مجازی مسی و دیگران ، رواج فحاشی در خیابان ها ، رشد كودكان كار ، تنبلی ، حرافی ، انواع كلاهبرداری با تضمین ، چك های برگشتی ، تخزیب انسان های موفق و بزرگ ، انگ زدن به انسانهای فرهنگی و كلاً هر چی موارد از این دست
رضا
-
۱۴:۳۲ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۴
۰
۰
با این وضعی كه این اقایون برای ما درست كردن بهتر از این نمیشیم

نیازمندی ها