دکتر اصغر سلیمی نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با جام جم آنلاین اظهار داشت: در برخی کشورها که اعتقادات دینی هم ندارند برای مفاسد اقتصادی مجازات های شدیدی در نظر می گیرند به عنوان مثال در کشور چین برای کمترین فساد بالاترین مجازات را تعیین می کنند.
وی در پاسخ به این پرسش که چرا هر از چند گاهی شاهد مفاسد اقتصادی مانند صندوق ذخیره فرهنگیان و یا فیش های نجومی در کشور هستیم و چه راهکارهایی برای پیشگیری از وقوع چنین مفاسدی وجود دارد گفت: برای پیشگیری از مفاسد اقتصادی باید نظارت دقیق و کامل بر عملکرد وزارتخانه ها بویژه موسسات اقتصادی پیش بینی شود.
نماینده مردم سمیرم تاکید کرد: متاسفانه مجازات متخلفان اقتصادی متناسب جرم آنان نیست و یا رسیدگی به اینگونه پرونده ها در دادگاهها طولانی است که این مسئله به اعتماد ملت لطمه وارد می کند.
وی با اشار به تاکیدات مقام معظم رهبری برای مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: اقدامات عملی و بازدارنده در این زمینه انجام نشده است و سران سه قوه باید در این باره فکر اساسی بکنندو وارد میدان مبارزه با مفاسد اقتصادی شوند، البته مجلس با تحقیق و تفحص موضوع را پیگیری می کند و انشاالله نمایندگان ملت با تصویب قوانین بازدارنده به وظایف خود عمل خواهند کرد.
دکتر سلیمی یاد آور شد: مجازات مفاسد اقتصادی باید آنقدر سنگین باشد تا کسی جرات ارتکاب چنین جرایمی را نداشته باشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت