به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از ایسنا، «زهرا احمدی پور» با حضور در جلسه شورای راهبردی گردشگری استان گفت: به خاطر تعلق خاطری که به سیستان و بلوچستان دارم تمام سعی و تلاش خود را برای توجه نگاهها به این استان خواهم کرد.
وی افزود: استانهایی همچون سیستان و بلوچستانی نباید به دلیل دور بودن از مرکز کشور و داشتن مسیر طولانی مورد توجه قرار نگیرد.
این مسئول ادامه داد: باید یک نگاه متعادلانه به این استان داشت که با داشتن یک سیستم مدیریتی و برنامه مشخص از ظرفیتهای این استان برای توسعه صنعت گردشگری بیشترین بهره را در سطح کشور برد.
وی تصریح کرد: ظرفیتهای درونی و سرمایه تمدنی که در کشور وجود دارد باید بازتولید و به نسلهای بعدی منقل شود.
زهرا احمدیپور خاطرنشان کرد: محکم کردن پایههای فرهنگی کشور سبب حفظ صنایع گردشگری و میراث فرهنگی در کشور خواهد بود که ما نیز موظف به نگهداری از آنها هستیم.
وی با اشاره به اینکه گردشگری نباید به فراموشی سپرده شود بیان کرد: گردشگری سبب ایجاد اشتغال خواهد شد، بنابراین نباید فرصتهای بدست آمده در این حوزه را نادیده گرفت.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور عنوان کرد: در چرخه گردشگری باید تغییر ذائقه داد و همه نگاهها نباید به شمال کشور معطوف باشد.
وی درباره استفاده از صنایع دستی در هتلهای سطح شهر بیان کرد: باید فرهنگ استفاده از اشیای سنتی و تزئینی استان را در زندگی روزمره وارد کرد و همچنین از این نمادها باید برای تبلیغ بیشتر صنایع در هتلها استفاده شود.
احمدی پور اظهار کرد: باید از سرمایههای فرهنگی حفاظت کنیم و هماهنگی بین دستگاههای دولتی میتواند فضا را برای فعالیت دولت در این زمینه فراهم کند.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: تبدیل صنایع دستی به فرصت برای ایجاد زمینههای سرمایهگذاری و اشتغال یک راهبرد مهم در برنامههای میراث فرهنگی است.
احمدیپور اظهار داشت: سیستان و بلوچستان به عنوان یک مقصد مهم فرهنگی و گردشگری در کشور است که تاکنون در عرصه ملی به خوبی معرفی نشده است.
وی اظهار کرد: متاسفانه علاوهبر عدم معرفی صحیح سیستان و بلوچستان، بخشی از محرومیتهای این استان ناشی از انزوای جغرافیایی آن اتفاق افتاده است.
وی گفت: در برنامههای سازمان میراث فرهنگی، سیستان و بلوچستان مهمترین اولویت کاری من است، چرا که با بسیاری از محرومیتها و همچنین قابلیتهای این استان آشنا هستم و باید فضاهای این سرزمین را با نگاه عدالتمحور در جایگاه مناسب خود معرفی کرد.
احمدیپور صیانت از میراث فرهنگی کشور را یک ضرورت دانست و خواستار معرفی میراث و هویت فرهنگی و تاریخی کشور به نسلهای جوان به ویژه دانشآموزان مقاطع ابتدایی با استفاده از نمادهای فرهنگی در کتب درسی مدارس شد.
رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور افزود: تبدیل صنایع دستی به فرصت برای ایجاد زمینههای سرمایهگذاری و اشتغال یک راهبرد مهم در برنامههای میراث فرهنگی است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: