مدیر جهاد کشاورزی کلاردشت خبر داد:

تولید 40 تن عسل در کلاردشت

تولید عسل بدون دخالت زنبور!

نایب رئیس اتحادیه سراسری زنبورداران درباره عرضه عسل‌های تقلبی در بازار هشدار داد و گفت: عسل‌های تقلبی زیادی در بازار عرضه می‌شود که خارج از کندو و بدون دخالت زنبور ساخته می‌شوند.
کد خبر: ۹۵۷۱۴۸
تولید عسل بدون دخالت زنبور!

به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از مهر، فرامرز حیدری درباره میزان تولید عسل طی سال‌جاری در کشور، اظهارداشت: وزارت جهادکشاورزی باید آمار نهایی و دقیق تولید را اعلام کند که هنوز به جمع بندی کاملی در این زمینه نرسیده است.

وی با بیان اینکه امسال استان‌های مختلف شرایط متفاوتی در زمینه تولید عسل دارند، گفت: امسال تولید این محصول در استان لرستان حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد افزایش داشته این درحالی است در استان آذربایجان شرقی ما با کاهش شدید تولید این محصول مواجه هستیم.

نایب رئیس اتحادیه سراسری زنبورداران اضافه کرد: امسال به دلیل تغییرات اقلیمی که شاهد آن هستیم، وجود ریزگردها، خشکسالی و عدم تعادل بین مرتع و زنبور عسل، به احتمال زیاد با کاهش تولید عسل طبیعی و سالم در کشور روبرو خواهیم بود.

حیدری قیمت عسل طبیعی را مورد اشاره قرار داد و گفت: قیمت تمام شده تولید این نوع عسل برای تولیدکنندگان بین ۳۰ تا ۳۵ هزارتومان است و نرخ آن برای مصرف کننده باید بین ۴۵ تا ۵۰ هزارتومان باشد.متاسفانه قیمت عسل در بازار نوسانات زیادی دارد و بر نحوه تولید، عرضه، بهداشت و استاندارد آن‌ها از سوی دستگاه‌های مسئول، نظارت چندانی وجود ندارد.

مدیرعامل اتحادیه زنبورداران استان لرستان ادامه داد: آزمایشگاه مرجع اتحادیه سراسری زنبورداران کشور به مرحله بهره برداری رسیده است و در این آزمایشگاه عسل تولیدی به طور کلی آنالیز و سلامت و استاندارد آن تایید می‌شود.

حیدری افزود: کسانی که مایل باشند می‌توانند به این آزمایشگاه مراجعه و درخواست آنالیز محصولشان را کنند.

وی با اشاره به افزایش عسل‌های تقلبی در بازار، اضافه کرد: عسل‌های تقلبی زیادی در بازار عرضه می‌شود که خارج از کندو ساخته می‌شوند و تولید آنها توسط زنبور انجام نمی‌شود.

حیدری عسل‌هایی را که توسط فروشندگان دوره گرد به فروش می‌رسند، از جمله محصولات تقلبی عنوان کرد و گفت: عسلی که قیمت آن بین ۱۵ تا ۲۰ هزار تومان است، نمی‌تواند عسل طبیعی باشد.

نایب رئیس اتحادیه سراسری زنبورداران کشور به این پرسش که برآورد می‌شود چند درصد عسل‌های موجود در بازار تقلبی باشد؟ پاسخ داد: آماری در این زمینه ندارم و نمی‌توانم درباره آن اظهارنظر کنم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۴
محصولات غذایی جفنگ
-
۱۰:۳۲ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۶
۰
۰
هنر نزد ایرانیان است و بس !! خدمتی كه ماها به صنعت غذایی دنیا كردیم كم از فتح قسطنطنیه نبوده ... آب كاه به جای آب لیمو ... اسید به جای سركه ... روغن پایه نفت بجای روغن خوراكی !! تفاله سویا به جای گوشت چرخ كرده ... ضایعات پتاسیم به جای سوسیس و كالباس !!!!!!!!! و ...... عسل بی زنبور دیگه شاهكاره !!!!!!!!!!!!!!
م. دادرس
-
۱۲:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۶
خدا بداد مردم بیچاره برسه !
علی تهرانی
-
۱۲:۰۲ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۶
۰
۰
باسلام:عسلی را كه زنبورداران با آب شكر تهیه میكنند 80 تا 85 درصد خلوص دارد وعسلی را كه زنبورداران با آب وعسل تهیه میكنند 90 درصد خلوص دارد.درهرصورت عسل است برای اینكه زنبور آن را میسازد .بخورید ونوش جان كنید وازفواید آن بهره وافی ببرید.
آقچه كندی
-
۱۳:۲۳ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۶
۰
۰
تولید عسل بی زنبور مثل تولید شیر بدون گاوه !

نیازمندی ها