هبه ۲۴میلیارد تومانی قرض‌الحسنه به ۱۰۴ مدیر نجومی‌ بگیر

مدیران نجومی‌بگیر که تعداد انگشت‌شمارشان از سمت خود برکنار شده‌اند درحالی کماکان پای کار هستند که هنوز تکلیف وام‌های کلان با سودهای کم آنها مشخص نیست و در گزارش دیوان محاسبات هم فقط بر پس‌گرفتن حقوق‌های نجومی تأکید شد نه وامهای نجومی.
کد خبر: ۹۵۶۷۶۰
هبه ۲۴میلیارد تومانی  قرض‌الحسنه به ۱۰۴ مدیر نجومی‌ بگیر

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم، یکی از موضوعاتی که در رسوایی حقوق‌های نجومی برخی مدیران دولتی جنجال‌آفرین بود و ناراحتی مردم را به‌همراه داشت "وام های کلان با سودهای پایین" این مدیران است.

همزمان با افشای حقوق‌های نجومی اسناد متعددی از سوی رسانه‌ها منتشر شد که نشان می‌دهد برخی مدیران ارشد دولتی، وام‌های میلیاردی با سود 4 درصد دریافت کرده‌اند.

چند ماهی از افشای حقوق‌های نجومی در دولت یازدهم می‌گذرد ولی با وجود دستور رهبری و رئیس جمهور برای برخورد با متخلفان هنوز خبر موثقی از اقدامات انجام شده درباره نجومی بگیران اعلام نشده است.

البته در اصل اینکه آیا باید منتظر برخورد با نجومی بگیران در درون دولت یازدهم باشیم تردیدی وجود دارد و ریشه این تردید هم برمی‌گردد به اظهارات اخیر اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در جمع خبرنگاران که گفته بود، مدیران نجومی‌بگیر تخلفی نکرده‌اند!

بنابراین از دید معاون اول کابینه یازدهم که اتفاقاً مسئولیت برخورد با نجومی بگیران را دارد این افراد تخلفی مرتکب نشده‌اند که با آنها برخورد شود، احتمالاً به‌خاطر همین دیدگاه است که مدیران نجومی‌بگیر هنوز سر کار خود هستند و پول‌های کلان دریافتی خود را به بیت المال برنگردانده‌اند.

ضرورت بازگشت وجوه اضافی دریافتی مدیران نجومی بر کسی پوشیده نیست چراکه هم مجلس بر اهمیت این موضوع تأکید دارد هم دولت (البته تا حدودی!). در گزارشی که به‌تازگی دیوان محاسبات منتشر کرده این نکته صراحتاً قید شده که مدیران نجومی‌بگیر باید 23 میلیارد تومان به خزانه برگردانند درحالی که طی 4 ماه گذشته فقط 5 میلیارد تومان به حساب دولت برگشته است.

گزارش دیوان محاسبات کشور درباره حقوق‌ها و پرداختی‌های نامتعارف در جلسه علنی صبح روز یکشنبه 11 مهرماه مجلس شورای اسلامی قرائت شد.

در این گزارش آمده که در نتیجه رسیدگی و پیگیری‌های این دیوان تاکنون مبلغ 51 میلیارد و 215 میلیون و 300 هزار ریال از پرداختی مقامات و مدیران موضوع این گزارش به حساب‌های مربوطه برگشت و دیوان محاسبات کشور با جدیت برای بازگشت مابقی وجوه به حساب‌های خزانه‌داری کل کشور و سایر حساب‌های مربوط اقدام خواهد کرد.

ولی ابهام موضوع اینجاست که تکلیف تسهیلات نجومی دریافتی این مدیران چه می‌شود؟ آیا مشخص شده که مدیران نجومی‌بگیر وام‌های کلان دریافتی خود را چگونه باید تسویه کنند!؟ چرا دولت این وام‌ها را که قرض الحسنه هست و غیرقانونی پرداخت شد، یک‌جا پس نمی‌گیرد؟

بر اساس گزارش دیوان محاسبات کشور، کل وام پرداخت شده مازاد بر 800 میلیون ریال به 104 نفر 240 میلیارد و 403 میلیون و 425 هزار و 371 ریال با نرخ سود تا 5 درصد بوده است.

از تعداد 93 هزار و 460 نفر مقامات و مدیران تعداد 104 نفر از مقامات و مدیران مسئول که تمام مدیران عامل و اعضای هیئت مدیره شرکت‌ها، بانک‌ها و بیمه‌ها بوده‌اند وام بیش از 800 میلیون ریال عمدتاً با نرخ سود تا 5 درصد دریافت نموده‌اند.

در گزارش دیوان محاسبات بدون اینکه بر بازپس‌گیری این وامهای غیرقانونی به‌صورت یک‌جا تصریح شود، اعلام شد: مبلغ 323 میلیارد و 603 میلیون و 424 هزار و 371 ریال از کل وام موضوع این بند معادل 82.3 درصد کل وام در وجه 104 نفر مذکور پرداخت شده که به‌طور متوسط هر یک مبلغ سه میلیارد و 111 میلیون و 571 هزار و 398 ریال دریافت نموده‌اند، ضمناً کلیه وجوه موضوع این بخش همچنان که ذکر شده به‌صورت وام بوده که لزوماً دریافت کنندگان مکلف به پرداخت هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۸
احمد
-
۱۵:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۵
۰
۰
بخدا ابرومون به خاطر 100تومن داره میره خدا(نه شیطان لعنتشون كنه ،)
محسن
-
۱۷:۰۱ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۵
۰
۰
مملكت ما پر شده از این مدیران؟ الهم عجل لولیك الفرج
رحیم
-
۱۰:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۶
امام خمینی (ره) فرمودند :( حفظ نظام از اوجب واجبات است ) اما مسئولین حفظ آبروی دزدان را بر حفظ نظام وآبروی نظام مقدم داشته اند وگرنه این ابر دزدان بیت المال را با نام ونشان وتصویر افشا و رسوا می كردند تا دیگر كسی جرئت نكند فكر خیانت ودزدی از بیت المال به ذهنش خطر نماید .
ایرانی
-
۱۸:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۵
۰
۰
خواهشا اینقدر از این خبرها ننویسید چون هیچ اقدامی كه نمیشه فقط باعث افسردگی ملت میشه، حالمون بهم خورد از بس خبر دزدی شنیدیم
بهروزرجبی
-
۱۸:۱۶ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۵
۰
۰
سلام.آخه دیگه مردم چكار می توانند بكنند وقتی معاون اول رئیس جمهور اینطور می گوید!!مردم دیگه از عملكرد این دولتها خسته شدند.واگذارشان به خدا.وقتی آقای رئیس جمهور با قاطعیت گفتند دراینباره با كسی عقد اخوت نبسته اند امیدوارشدیم اما اكنون با توجه به گذشت زمان، بنظر می رسداین فرمایش بیشترجنبه سیاسی داشته است.مثل اثرات مثبت برجام وكاهش نرخ تورم وبیكاری وافزایش رشدتولید و..
رضا
-
۱۹:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۵
۰
۰
خوب وقتی جهانگیری میگه تخلفی صورت نگرفته یعنی به كارمون ادامه میدیم حالا چه كسی میخواد جلوی اینا رو بگیره یكی جواب بده؟
k
-
۰۹:۰۱ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۶
۰
۰
این ها همه برای این بود كه از حقوق و دستمزد كارمندان بزنند تا حالا كی شده سراغ سر چشمه بروند میگردن دنبال ته چشمه
جانبازو بازنشسته
-
۰۹:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۷
۰
۰
جای سوال است؟ اگر فرمایشات و دستورات مقام معظم رهبری را در این مملكت كسی نیست اجراء كند ؟ پس دستورات چه كسی را اجراء می كنند؟ آقای جهانگیری از كجا می داند كه تخلف پرداخت حقوق های نجومی صورت نگرفته ؟ پس این همه گزارش و فیش های حقوقی كه در رسانه ها از كجا آمده است؟ آقایان در زمان دهه محرم خوب به سر و سینه می زنند و رسانه ملی (سیما) هم در سراسر ایران قد و قامت آنها را نشان می دهد غافل از آن كه آقایان برای شخصی به سرو سینه می زنند كه بخاطر حق الناس و به خاطر امربه معروف و نهی از منكر خودش ویارانش و خانواده اش را فدای اسلام كرد وبه ما فهماند كه باید از عزیزترین كسان خود بگذریم تا به معبود رسید ولی این آقایان حق الناس را می خورند و مردم را فدای آسایش خود و خانواده خود دارن می كنند وبیت المال را بین خودشان با پرداخت حقوق های نجومی تقسیم می كنند . گرانی در این مملكت بیداد می كندو مردم بیچاره شده اند و فاصله طبقاتی فقیر و غنی زیاد شده و جوانان بیكار و مواد مخدر در این مملكت غوغا می كند سرقت و طلاق و ناهنجاری های اجتماعی بیداد می كند بدحجابی در سطح جامعه روز بروز بیشتر می شود چه ارگانهایی باید مسئول برخورد با این پدیده ها را دارد

نیازمندی ها