در بحث حقوقهای نجومی، واقعیت این است که گزارش دیوان محاسبات به مجلس تنها منبع مستندی است که در بحث این حقوقها میتوان به آن استناد کرد و غیر ازآن گزارشی وجود ندارد.
در این زمینه با این مشکل مواجهیم که قوای کشور گرچه ابتدا در عرصه رسانهها فعال خود را نشان دادند، اما وقتی کار به برخورد و اجرا میرسد، کار سخت میشود.
مجلس شورای اسلامی در برخورد با حقوقهای نجومی طرح دو فوریتی را ارائه کرد، اما بعد از رای نیاوردن دو فوریت طرح، یک فوریت آن نیز در مجلس پذیرفته نشد که این نشاندهنده همان شتابزدگی است که در کارها وجود دارد. اگر ما میتوانستیم با تعامل بیشتر با دولت، کارها را انجام دهیم شاید نتیجه بهتر بود، لذا بهتر است با حوصله بنشینیم و پالایش قوانین را برای جمعبندی موضوعات انجام دهیم.
در بحث حقوقهای نجومی هر چند اسامی یک یا دو نفر مطرح شد، اما در آخر مشخص نشد که واقعا قضیه چه بود و مردم از نیمه کاره ماندن مباحث ناخرسند شدند، لذا فکر میکنم مجلس و دولت باید با سعهصدر مسائل را ریشهیابی و جمعبندی کنند، چون همانطور که بارها گفته شده، اتفاقی که افتاد شاید سطح کمی از واقعیتهای موجود باشد.
بر این اساس بهنظر میرسد که دولت، مجلس و قوه قضاییه باید به مباحث به صورت ملی نگاه کنند، زیرا فساد، فساد است و جناح چپ یا راست و مستقلین، همه باید در نوع نگاه به فساد از یک زاویه عمل کنند.
بر این اساس بهتر است به صورت ملی به مسائل نگاه و قبول کنیم که باید این مشکلات را رفع کنیم و اگر همه به عنوان ید واحد به دنبال حل موضوع باشیم، حتما مردم هم از مسئولان خشنود خواهند شد.
بهروز نعمتی - سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
علی میرزابیگی، در گفت و گو با «روزنامه جامجم»:
«جامجم» روشهای مواجهه با کودکان در فضای مجازی و ضرورت سواد رسانهای بزرگترها را بررسی کرده است
درگفتوگو با دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت کشور بررسی شد