کارمندان ژاپنی در خطر مرگ به دلیل اضافه‌ کاری

از هر چهار شرکت ژاپنی، کارمندان یک شرکت در خطر مرگ به دلیل اضافه‌کاری‌های پشت سر هم هستند. این یافته را اولین گزارش دولتی ژاپن در مورد «کاروشی» یا پدیده مرگ به دلیل کار زیاد بیان کرده است.
کد خبر: ۹۵۴۳۹۳
کارمندان ژاپنی در خطر مرگ به دلیل اضافه‌ کاری

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، بر اساس گزارش دولت ژاپن، 23 درصد از شرکت‌های ژاپنی کارمندانی دارند که 80 ساعت و یا بیشتر در ماه اضافه‌ کاری می‌کنند که درمجموع، در حدود 4 ساعت در روز را شامل می‌شود. این میزان اضافه‌ کاری، آستانه‌ای است که دولت ژاپن به‌ عنوان «آستانه مرگ» شناسایی کرده و در مورد آن هشدار داده است.

این گزارش، اضافه‌کاری را مسئول حداقل 96 مرگ به علل پزشکی دانسته است که بیشترین دلیل این مرگ‌ها، حمله قلبی و سکته است و 93 تن دیگر نیز در سال گذشته به همین دلیل دست به خودکشی زده‌اند.

یافته‌های این گزارش بر اساس تحقیقاتی است که بر روی بیش از 1700 شرکت و در حدود 20 هزار کارمند در طول یک سال منتهی به ماه مارس 2015 انجام‌ شده است.

آژانس پلیس ملی ژاپن، تعداد خودکشی‌های مرتبط با کار را در حدود 2 هزار مورد در سال عنوان کرده است که نشان می‌دهد این موضوع، از آنچه آمارهای دولتی می‌گویند هم خطرناک‌تر است.

آمار و ارقام این گزارش، بر اساس اتفاقاتی است که ادعاشده مربوط به خودکشی در محل کار است؛ آمار پلیس نیز اعداد و ارقام مربوط به خودکشی‌هایی است که گفته می‌شود بر اساس قانون مرتبط با محل کار، اعلام‌ شده‌اند.

این اولین آمار بر اساس قانون سال2014 دولت، برای پیشبرد تلاش‌ها برای جلوگیری از مرگ و خودکشی از کار زیاد بوده است. گروهی که توسط شینزو آبه، نخست‌وزیر ژاپن منصوب‌ شده‌اند، در ماه گذشته دیدارهای خود را آغاز کردند تا به ایجاد تغییرات اساسی در محیط کار ژاپن که می‌تواند شامل محدودیت‌های جنسی و الزامات اضافه‌کاری باشد، بپردازند.

مشکل کار زیاد و طولانی‌مدت کارمندان در ژاپن، مرگ‌ و میر و یا اختلالات جسمی و پزشکی، روحی و روانی حاصل از آن، از دهه 1980 به‌خوبی شناخته‌ شده است.

کایل کلیولند، یک استاد روانشناس و دستیار مدیر موسسه مطالعات آسیایی معاصر در دانشگاه توکیو، در این باره گفت: «از لحاظ تاریخی، این مسائل ناشی از طرز فکر ژاپنی‌ها است. فضای شرکت‌ها و سازمان‌ها شبیه به سازمان‌های خانوادگی است که مردم از لحاظ احساسی و عاطفی، به شدت به محل کار خود و شرکت‌ها وابسته هستند.

مردان نیز بر این اساس ترجیح می‌دهند بیشترین مدت زمانشان را در محل کار خود بگذرانند. این جو و فضای صمیمی در محیط‌های کار ژاپن، مسلماً یکی از موتورهای معجزه‌ای بود که به اقتصاد ژاپن کمک بسیاری کرد؛ اما همین فضا و صمیمیت عواقبی نظیر اختلالات روحی و روانی، افسردگی و خودکشی‌ها را نیز با خود به همراه دارد.

قانون استانداردهای کار ژاپن، ساعات کاری را محدود به 8 ساعت در روز و 40 ساعت در هفته کرده است؛ اما اجازه می‌دهد که کارمندان تا 80 ساعت در ماه و یا در مواردی خاص تا 100 ساعت در ماه هم اضافه‌کاری کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
bahnam
-
۱۷:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۷
۰
۰
خیلی ها از روی مفت خوری در این جامعه كه می گویند این چه جامعه ای است فلان جامعه خوب است بله یه ژاپنی اینقدر كار مفید دارد یه ایرانی بی وجدان زیر كار در رو كه داد سخن و انتقادش گوش فلك را كر می كند چقدر
با تشكر و درود و پایداری برای ایران عزیز و تشكر و قدر دانی كه با صداقت كار میكنند
ش.ش
-
۱۰:۲۲ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۹
شما خودت دقیقاً ایرانی هستی دیگه ، نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نیازمندی ها