به گزارش جام جم آنلاین از تسنیم، صالح رمضانی در نشست خبری تشریح نخستین داروی درمان میگرن با عنوان میگری هیل اظهار داشت: داروی میگری هیل داروی جدید برای درمان سردردهای میگرنی و همچنین داروی ویژه برای درمان میگرن است. این دارو در طول 14 سال با همکاری یک تیم تحقیقاتی در دانشگاههای علوم پزشکی تهران، ایران و گیلان محقق شده است و فرمالیسیون این دارو برگرفته از طب سنتی و دانش روزآمد پزشکی و داروسازی است.
وی ادامه داد: بررسی اثرات این دارو بر بیماران میگرنی به صورت داوطلبانه و به صورت کارآزمایی بالینی صورت پذیرفته است که با همکاری جمعی از استادان متخصص مغز و اعصاب در چند مرکز پژوهشی و دانشگاهی انجام شده است.
رمضانی تصریح کرد: در پژوههای پیشین وضعیت بیماران در قبل از انجام درمان و تا 6 ماه پس از درمان پیگیری شده است و میانگین تعداد روزهای همراه با سردرد طی 6 ماه پیگیری پس از درمان نسبت به ماه قبل از درمان به کمتر از نصف کاهش یافته است. همچنین تعداد حملات سردردهای میگرنی و شدت سردرد در بیمارانی که طی 6 ماه پیگیری پس از درمان نسبت به ماه قبل از درمان کاهش معنیداری را نشان داده است. بنابراین این نتایج نشان میدهد که اثر درمانی داروی میگری هیل به طور پایدار و پس از پایان دوره مصرف دارو در بدن بیمار میگرنی باقی میماند.
محقق پروژه داروی گیاهی میگرن در تشریح تفاوت این دارو با سایر داروهایی که برای سردردهای میگرنی مصرف میشود، توضیح داد: تاکنون هیچ یک از داروهایی که برای میگرن مصرف شده ادعایی برای درمان میگرن نداشته و صرفا به عنوان داروهای مسکن و کم کننده حساسیت مورد مصرف قرار گرفته است، همچنین داروی میگری هیل ایرانی نخستین و تنها دارویی است که برای درمان قطعی و بدون بازگشت سردردهای میگرنی به تولید رسیده است.
رمضانی ادامه داد: داروهای مسکن و پیشگیرانهای که افراد میگرنی مصرف میکنند از نوع داروهای شیمیایی بوده و دارای عوارض سو و مضر هستند و این عوارض جانبی میتواند بر کارکرد دستگاهها و ارگانهای مختلف بدن اثر منفی گذاشته که این امر بیماریهای جانبی را پدید میآورد. در حالی که مصرف داروی ایرانی میگری هیل هیچگونه عارضه جانبی سویی در بر ندارد و این یکی از ویژگیهای مثبت این دارو است که توسط آزمایشگاه سمشناسی وزارت بهداشت به تایید رسیده است.
وی عنوان کرد: بسیاری از داروهای شیمیایی که عمدتا برای سردردهای میگرنی مورد مصرف قرار میگیرند، میتوانند اثرگذاری داروهای دیگر را دچار اختلال کند ولی با مصرف داروی میگری هیل که هزینه 120 روز آن خارج از خدمات کلینیکی حدود 450 هزار تومان است هیچگونه اختلالی در روند اثرگذاری داروهای دیگر به وجود نمیآورد، به طوری که داروی میگری هیل برخلاف داروهای مسکن و پیشگیرانه از حملات میگرنی که اثر مقطعی و زودگذر دارند اثر پایدار داشته و پس از دوره درمانی 20 جلسهای پایداری این اثر به مدت 6 ماه مورد ارزیابی قرار میگیرد و تاکنون نیز میزان پاسخ به درمان سردردهای میگرنی با مصرف این دارو حدود 95 درصد بوده است و در مجموع داروی گیاهی و ایرانی میگری هیل نخستین و تنها داروی درمان میگرن در جهان است.
این محقق پروژه داروی گیاهی میگرن درباره قیمت داروی میگری هیل توضیح داد: این دارو با طی 120 روز جلسه درمانی جدا از خدمات کلینیکی حدود 450 هزار تومان هزینه میبرد ولی خدمات کلینیکی متعاقبا هزینههای پرستاری، کلینیکی و ... را در بر دارد که آن هم براساس تعرفه وزارت بهداشت است ولی اگر مقایسهای کنیم با داروهای مشابه در حوزه تسکین میگرن که شیمیایی هم هستند هر یک بار مصرف این داروها 12 دلار هزینه دارد و این در حالی است که آلمانیها طی نشستی که با ما درباره این دارو داشتند عنوان کردند داروی گیاهی میگری هیل میتواند بازار داروهای مسکن دنیا را تخته کند، بنابراین میطلبد بیمهها به جد پیگیر تحت پوشش کردن این دارو باشند زیرا میتوانند هزینههای آنها را بسیار کاهش دهد و در ماههای آینده خبری درباره صرفهجویی ارزی این دارو اعلام خواهیم کرد که میتواند یک صرفهجویی ارزی در تاریخ حوزه دارویی ایران باشد زیرا هماکنون در دنیا 800 میلیون نفر دچار میگرن هستند.
داروی میگری هیل به شماره دارویی «IRC1228143083» ثبت شده است و از مهمترین مزایای این دارو میتوان به 100 درصد تولید گیاهی، عدم عارضه جانبی، عدم اختلال با داروهای دیگر، اثر پایدار و برگشتناپذیر درمانی و در نهایت به عنوان نخستین و تنها داروی درمان میگرن در جهان عنوان کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت