به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، مغز به عنوان مرکز فرماندهی بدن متشکل از برآمدگی ها و فرورفتگی های متعدد است اما بخش های زیادی از این عضو بسیار حساس برای دانشمندان ناشناخته بوده است.
هر بخشی از مغز مسئول نظارت بر کاری خاص است، برخی نورون های عصبی زمانی فعال می شوند که چهره های آشنا را تشخیص می دهیم و برخی نیز در حین خواندن کتاب و البته برخی نیز در حین تکان دادن دست و پاها.
اکنون گروهی از دانشمندان در تلاشی که بسیاری آن را یکی از نقاط عطف علم بررسی سیستم عصبی عنوان کرده اند از نقشه جدیدی از مغز رونمایی کرده اند که متشکل از حدودا ۱۰۰ ناحیه جدید و ناشناخته در این عضو حساس است.
اهمیت این کشف جدید تا آنجا است که دانشمندان آن را به عنوان ابزاری جدید برای نفوذ به ناشناخته های مرکز فرماندهی بدن انسان توصیف می کنند.
آنها به این نقشه جدید درحالی توجه جدی می کنند که همواره به دنبال کشف جنبه های ناشناخته مغز بوده اند.
اینکه مغز چگونه در دوران کودکی رشد می کند و در سالهای پایانی عمر تحت تأثیر بیماریهای مختلفی نظیر آلزایمر آسیب می بیند، همواره برای دانشمندان جای سؤال داشته است.
دانشمندان با استفاده از اسکنرهای پیشرفته و رایانه هایی که از برنامه های قدرتمند هوش مصنوعی بهره می گیرند برای کشف مناطق پنهان مغز استفاده کرده اند.
کشف این تعداد ناحیه جدید در مغز توسط دانشمندان دانشگاه واشنگتن صورت گرفته است. تصور می شود دستیابی به درک درستی از نحوه عملکرد هر یک از این نقاط چند دهه بعد محقق شود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد