وزیر امور اقتصادی و دارائی ابلاغیه صادر کرد:

ممنوعیت پرداخت تسهیلات به مدیران و کارکنان برخی سازمان ها

سخنان جدید وزیر اقتصاد درباره ماجرای بیمه مرکزی

در حالی بیش از یک ماه از ماجرای رسانه‌ای شدن فیش‌های چند ده میلیونی حقوقی در بیمه مرکزی و به دنبال آن استعفای رئیس کل آن گذشته است که وزیر اقتصاد عنوان می‌کند «امین» حدود یکسال پیش استعفا کرده بود.
کد خبر: ۹۱۱۰۹۱
سخنان جدید وزیر اقتصاد درباره ماجرای بیمه مرکزی

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، چندی پیش بعد از رسانه‌ای شدن ماجرای فیش‌های حقوقی بیمه مرکزی محمدابراهیم امین از ریاست کل بیمه مرکزی استعفا کرد و وزیر اقتصاد نیز به فاصله اندکی این استعفا را پذیرفت که به دنبال آن عبدالناصر همتی را از مدیریت بانک ملی در بیمه مرکزی قرار داد.

این در حالی است که طیب‌نیا امروز در جلسه تودیع و معارفه مدیر عامل بانک ملی ضمن تقدیر از عملکرد همتی در این بانک به رفتن وی به بیمه مرکزی اشاره کرد.

طیب‌نیا با بیان این‌که امین یکسال پیش از بیمه مرکزی استعفا داده بوده است، گفت: اما چون جانشین مناسبی برای وی پیدا نمی‌کردم نمی‌توانستم استعفایش را بپذیرم با این حال به دنبال ماجرای اخیر وی استعفایش را رسانه‌ای کرد و ناچار شدم که آن را بپذیرم و در نهایت دکتر همتی را با توجه به شناخت و تجربه‌ای که در این حوزه داشت جایگزین وی کردم.

وزیر اقتصاد از عملکرد همتی در دوران مدیریتش در بانک ملی تقدیر کرد و گفت: زمانی وی در شرایط سخت و پرچالش بانک ملی مدیریت آن را بر عهده گرفت. پذیرش مدیریت بانک ملی در آن زمان خاص ناشی از جسارت و شجاعت دکتر همتی بود و نتیجه مطلوبی نیز داشت.

طیب نیا این را هم گفت که با وجود تمامی اقدامات انجام شده در بانک ملی، این بانک و مجموعه شبکه بانکی همچنان با شرایط مطلوب فاصله دارد.

وی در ادامه به اهمیت نحوه گزینش مدیران عامل بانک‌ها اشاره کرد و گفت: سه مورد خاص در انتخاب مدیران عامل بانک‌ها مورد توجه است که اعمال آن در مورد افراد انتخابی نتیجه‌ای مثبت دارد. همچنین مدیران عامل بانک‌ها باید به مسایل بانکی آشنا بوده و به آن مسلط باشند.

طیب نیا افزود: گزینه مدیرعاملی بانک باید پاکدست باشد و این سلامت مالی در دوران فعالیت کاری قبلی وی نیز اثبات شده باشد.

وزیر اقتصاد یادآور شد که مدیران عامل بانکها باید از بین شبکه بانکی انتخاب شده باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها