به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پلیس آگاهی تهران بزرگ، در ادامه اقدامات پلیس آگاهی تهران بزرگ در کنترل و مراقبت از مجرمین سابقه دار، کارآگاهان پایگاه هفتم پلیس آگاهی موفق به شناسایی مخفیگاه سه سارق متواری و تحت تعقیب پلیس آگاهی بنام های «حمیدرضا . چ» (22 ساله)، «ظهیر . الف» (40 ساله) و «سامان . خ» (19 ساله) در شهرک سجادیه، قرچک ورامین و فردیس کرج شده و ضمن انجام هماهنگی با شعبه اول دادیاری دادسرای ناحیه 34 تهران، هر سه متهم را دستگیر و به پایگاه هفتم پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل کردند.
شناسایی تعدادی از شکات و اعتراف متهمین به انجام سرقت ها
در بازرسی از مخفیگاه متهمین، کارآگاهان موفق به کشف مقادیری از اموال مسروقه از جمله کیف های جیبی حاوی مدارک شناسایی و همچنین چندین دستگاه گوشی تلفن همراه شدند؛ با بررسی بعمل آمده بر روی اموال مکشوفه تعدادی از شکات و مالباختگان شناسایی و به پایگاه هفتم پلیس آگاهی تهران بزرگ دعوت شدند.
یکی از شکات که گوشی تلفن همراهش توسط تک سرنشین یک دستگاه موتورسیکلت طرح هوندا 125 به سرقت رفته بود، پس از حضور در پایگاه هفتم آگاهی و شناسایی «حمیدرضا . چ» به کارآگاهان گفت: چهارم اردیبهشت ماه امسال در خیابان خیام جنوبی به صورت پیاده در حال صحبت کردن با گوشی تلفن همراه بودم که ناگهان متهم با یک دستگاه موتورسیکلت هوندا 125 مشکی رنگ، از روبرو به من نزدیک شد و در یک لحظه اقدام به قاپیدن گوشی کرده و از محل متواری شد.
در ادامه «حمیدرضا . چ» نیز با توجه به کشف گوشی تلفن همراه مسروقه از مخفیگاهش و نهایتا شناسایی توسط مالباخته، به ناچار به سرقت گوشی تلفن همراه مالباخته در خیابان خیام جنوبی اعتراف کرد.
شاکی دیگر که کیف جیبی اش حاوی وجه نقد و مدارک شناسایی و همچین گوشی تلفن همراهش در اتوبوس BRT سرقت شده بود، پس از حضور در پایگاه هفتم پلیس آگاهی و شناسایی کیف جیبی اش به کارآگاهان گفت: چهارم اسفند 1394 سوار اتوبوس BRT خط یک (خاوران – آزادی) شده بودم؛ در ایستگاه مولوی از اتوبوس پیاده شده و قصد زنگ زدن با گوشی تلفن همراه خود را داشتم که کیف جیبی و گوشی تلفن همراهم هر دو مفقود شده است؛ «ظهیر . الف» که با هشت فقره سابقه دستگیری یکی از مجرمین سابقه دار در زمینه سرقت به شیوه جیب بری است ، صراحتا به سرقت به شیوه جیب بری در خطوط BRT اعتراف و در خصوص سوابق خود عنوان داشت: اولین سابقه دستگیری من به سال 1372 باز می گردد و آخرین آنها نیز به مربوط به دادسرای ناحیه 12 تهران است که پس از پایان دوران محکومیت، در اواخر سال 92 از زندان آزاد شدم.
سومین متهم پرونده (سامان . خ) که تصویر وی در زمان سرقت در خیابان های فردوسی، سعدی و مخبر الدوله توسط تعدادی از دوربین های مداربسته ی مراکز تجاری و بانک ها ثبت و کارآگاهان با استفاده از این تصاویر اقدام به شناسایی وی بعنوان سارق موبایل قاپ مناطق مرکزی شهر تهران کرده بودند، پس از مواجه شدن با تصاویر خود در زمان سرقت گوشی های تلفن همراه از افراد رهگذر، صراحتا به دهها فقره سرقت در مناطق مرکزی شهر تهران بویژه در محدود بازار تهران، خیابان بهشت، میدان فردوسی، سعدی و همچنین فدائیان اسلام، مجاهدین اسلامی، مخبر الدوله و ... اعتراف کرد.
سرهنگ کارآگاه شمس الدین میرزکی، رئیس پایگاه هفتم پلیس آگاهی تهران بزرگ با اعلام خبر دستگیری این سارق سابقه دار و حرفه ای در زینه موبایل قاپی و جیب بری در اماکن و معابر شلوغ، افزود:با توجه به سوابق متهمین در انجام سرقت و اعتراف صریح آنها به انجام دهها فقره سرقت به شیوه جیب بری و موبایل قاپی و به جهت شناسایی سایر جرایم ارتکابی و مالباختگان، دستور انتشار بدون پوشش تصاویر هر سه متهم از سوی مقام قضایی صادر شده است لذا از کلیه شکات و مالباختگانی که موفق به شناسایی تصاویر متهمین شدند دعوت می شود تا جهت پیگیری شکایات خود به نشانی پایگاه هفتم پلیس آگاهی در میدان پانزدهم خرداد مراجعه نمایند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد