به گزارش جام جم آنلاین ، «مایا» دو ساله به دلیل نوعی اختلال مادرزادی موسوم به «microtia» با یک گوش به دنیا آمده و طی دو سال گذشته با استفاده از هدبندی که امواج صوتی را به مغزش هدایت می کند به زندگی خود ادامه داده است.
اما اکنون خبرهای خوشی برای مایا و خانواده اش در راه است. محققان دانشگاه فناوری کوینزلند استرالیا با استفاده از پیشرفت های صورت گرفته در عرصه فناوری چاپ سه بعدی تلاش می کنند تا گوش مصنوعی و البته بسیار طبیعی را برای این دختربچه تولید کنند که یکی از ویژگی های مهم آن پایین بودن قیمتش است. این گوش مصنوعی کمتر از یک عینک قیمت دارد!
یکی از نقاط ضعف توسعه فناوری چاپ سه بعدی بالابودن قیمت تمام شده محصولاتی است که بدین ترتیب تولید می شوند. اما در پروژه اخیر محققان در استرالیا این مشکل برطرف شده است.
محققان برآورد می کنند که این گوش مصنوعی با کمتر از ۲۰۰ دلار ساخته شود. بدین ترتیب جای امیدواری دارد سایر اندامهای بدن نیز با استفاده از این روش طراحی و تولید شود، آن هم با قیمت بسیار مناسب.
محققانی که در این پروژه حضور دارند معتقدند که تا پیش از این کسی از گوش مصنوعی تولید شده با فناوری چاپ سه بعدی استفاده نکرده است و این نوآوری می تواند دریچه ای تازه باز کند.
در این پروژه از ساخت سیلیکون پزشکی استفاده می شود که به طور مغناطیسی و یا با استفاده از ژل جراحی به بدن متصل می شود.
پیش بینی می شود گوش هایی که بدین روش تولید می شوند تا دو سال آینده در دسترس نیازمندان به این نوآوری قرار بگیرند.
منبع: مهر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: